ESPRESO VAS VODI NA WINE GARDEN: Delimo 3x2 karte za koncert Lene Kovačević
Lena Kovačević, Foto: Andreja Damnjanović

poklon čitaocima

ESPRESO VAS VODI NA WINE GARDEN: Delimo 3x2 karte za koncert Lene Kovačević

Koncert će biti održan u Botaničkoj bašti, 15. juna u 20h

Objavljeno:

Prve 3 osobe koje se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, a u prethodnih mesec dana nisu dobili nagrade od nas, osvojiće po dve karte za koncert Lene Kovačević na festivalu Wine Garden.

***

Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova, Lena Kovačević će održati koncert u Botaničkoj bašti, u okviru manifestacije Wine Garden 15. juna u 20h.

Publiku očekuje fantastični muzički dogadjaj jer će pored Leninih novih singlova moći da uživaju u jedinstvenom zvuku nekih od nezaboravnih pesama sa domaće muzičke scene, kao i stranih svetskih hitova koji su obeležili godine za nama.

Lena Kovačević je diplomirala džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu i svoju karijeru započela 2004. godine turnejom sa jednim od najboljih orkestara u Holandiji. Do sada je nastupala na brojnim festivalima u Evropi sa umetnicima kao što su Nigel Kennedy,C andy Dulfer, Randy Crawford.. jedna je od zaista retkih izvođača iz Srbije čije su se pesme našle na plejlistama inostranih radio stanica.

Vrhunska vina, probrani sirevi, koncerti, interesantne vinske radionice, gastronomski specijaliteti, filmske projekcije, zabavne igre samo su deo sadržaja koji očekuje posetioce prvog Wine Gardena koji će biti održan u Botaničkoj bašti, 15. i 16. juna.

Oba dana od 14 do 19 časova u centralnom delu Botaničke bašte posetioci će moći da besplatno degustiraju vina, sireve i druge specijalitete, a karnevalski duh palićkog Vinskog maratona donosi još puno zabavnih sadržaja za sve uzraste, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.

Popodnevnu zabavu će začiniti nastupi DJ-eva, a od 19h do 22h će biti održani koncerti sjajnih muzičara koji će prirediti poseban muzički ugođaj. Pored već najavljenih koncerata, koje će od 20h održati Lena Kovačević, 15. juna i Marko Louis, 16. juna, odličnu uvertiru popularnim muzičarima će dati, ne manje uspešni i inspirativni bend „Bricks and Cans“ i veoma cenjena, kod nas i u svetu, mlada pijanistkinja i kantautorka Katarina Pejak.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.