STALONE PUŠTA POSLEDNJU KRV: Objavljen trejler za peti deo RAMBA (VIDEO)
Stalone u petom delu Ramba, Foto: Printscreen/youtube

AKCIONI HEROJ

STALONE PUŠTA POSLEDNJU KRV: Objavljen trejler za peti deo RAMBA (VIDEO)

Film stiže u bioskope 20. septembra

Objavljeno:

Juče je objavljen prvi trejler za peti (poslednji?) deo sage o vijetnamskom veteranu Džonu Rambu, koga na velikom platnu od 1982. godine glumi Silverster Stalone. Peti deo se simbolično zove "Rambo: Last Blood", kao referenca na prvi deo "Rambo: First Blood" i mogući nagoveštaj da će ovaj serijal akcionih filmova uskoro biti priveden kraju.

Na zvaničnom sajtu filma nema previše informacija o radnji, sem opštih mesta kako će se Rambo "suočiti sa svojom prošlošću". No pre nekoliko meseci američki mediji su pisali da u ovom filmu poznati filmski junak traga za ćerkom svog prijatelja, koja je kidnapovana. On mora da napusti svoj ranč i pređe granicu sa Meksikom kako bi je pronašao i spasio. Ubrzo uleće u sukob sa nekim od najnasilnijih kartela u Meksiku i biva uvučen u dramu s belim robljem.

Ni sam trejler ne otkriva radnju, ali daje određene rediteljske nagoveštaje o estetici filma. Pomalo nalik onome što je "Logan" bio za "X-Men" serijal, tako i peti deo Ramba predstavlja "usamljenog vuka" koji će se u stilu "sam protiv svih" boriti protiv negativaca na usamljenom ranču. Nije samo naslov taj koji referiše na prvi deo, već i sama akcija. Vidimo Ramba kako glanca svoj nož, namešta karakteristične zamke za svoje neprijatelje (baš kao u prvom delu), te veštinu i snalažljivost ratovanja stavlja u prvi plan ispred pirotehnike.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Nikola Marković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.