BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Stiže prve reakcije nakon premijere novog Tarantinovog hita (VIDEO)
Bred Pit i Leonardo Dikaprio na kanskoj premijeri, Foto: Profimedia

održana kanska projekcija

BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Stiže prve reakcije nakon premijere novog Tarantinovog hita (VIDEO)

Radnja filma u kome glavne uloge tumače Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi, odigrava se u 1969. godini, malo pre ubistava koje je počinila sekta Čarlsa Mensona

Objavljeno:

Reakcije na novi film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", koji je u utorak uveče imao premijeru u Kanu, stižu sa svih strana.

Radnja filma u kome glavne uloge tumače Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi, odigrava se u 1969. godini, malo pre ubistava koje je počinila sekta Čarlsa Mensona. Dikaprio glumi nalickanu TV zvezdu Rika Daltona, dok je Pit u ulozi njegovog dugogodišnjeg dublera Klifa Buta. Njih dvojica se bore da nađu svoje mesto pod suncem u sumrak zlatnog doba Holivuda. Robi, čija je interpretacija zadivila filmske kritičare, glumi Šeron Tejt, koja se useljava u stan pored Daltonovog. Kao što je slučaj sa većinom Tarantinovih filmova, sledi mračan i nasilan zaplet.

Prve reakcije sa Tvitera su pozitivne. Neki porede film sa "Petparačkim pričama", delom koje ga je vinulo u vrh sedme umetnosti. Filmski kritičar Džejms Gorber predviđa da mi Tarantino mogao da dobije i Zlatnu palmu za ovaj film.

Drugi novinari koji su prisustvovali svetskoj premijeri kažu da im treba malo više vremena da razmisle o filmu. Kajl Bjukenen iz Njujork Tajmsa je rekao "Biće mnogo, mnogo "vrućih" mišljenja o novom Tarantinu, ali nemam ništa protiv da se moje malo ohladi".

Drugi su pohvalili sirov portret Holivuda u osvit ubistava Čarlsa Mensona:

BONUS VIDEO: Game of Thrones: Redakcijska diskusija (duži video)

(Espreso.co.rs / Variety)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.