Znate šta je horor pank? Nešto ovako morbidno, smešno i bolesno još niste videli! (VIDEO)

premijera

Znate šta je horor pank? Nešto ovako morbidno, smešno i bolesno još niste videli! (VIDEO)

Priznajte, teško da ste ikada čuli za horor pank! E pa, oni će vam dobrano objasniti šta je to!
Objavljeno:

Dugo očekivani beogradski koncert psychobilly horror punk benda Goatmare & The HellSpades održaće se u subotu 19. marta 2016. u klubu Doma omladine sa početkom u 21h. Za koga biste vi glasali? Sve ex-Yu pesme na ovogodišnjem Evrosongu! (FOTO) (VIDEO) Svojevrasna najava koncerta je novi video singl "Raspa-la-la" na osnovu koga se da naslutiti da novi album Goatmare-a koji je u pripremi donosi produkcijski dosta zreliji materijal, te se tako može očekivati da će i premijerno koncertno izvođenje novih pesama pokazati da sa ovim bendom treba ozbiljno računati i u budućnosti.

Goatmare & The HellSpades nezvanično su sa radom počeli krajem 2009. godine kada je izašao i prvi album "Demo of the dead". Početna ideja bila je ukombinovati agresivnost i tematiku horror punk-a, melodije i ritam rockabilly i doo wap muzike i morbidno-smešno-bolesne tekstove u jednu celinu. Naježićete se, ali i nasmejati! Potresni i duhoviti detalji borbe Bate Stojkovića sa opakom bolešću! 2011. godine bend se pojavljuje na kompilaciji Pandemonium Vol.3 sa pesmom "Kapela" a zatim je izbacio još dva izdanja od kojih je jedno live album (simboličnog naziva) "It's a Live", a drugo split sa Beogradskim bendom "Drugo Lice" pod nazivom "Slike Straha".

album pod nazivom "13 ways to die" koji je publika sjajno prihvatila i čija prva dva tiraža su rasprodata R.I.P. moj mali brate, moj mali prinče: Kako je Bata Živojinović zaista podneo smrt Gage Nikolića?
samostalni nastup do sada kojim želimo da najavimo sledeći stadijum u radu benda. i ovo je samo još jedan korak napred.
Kao specijalni gosti nastupiće PSI.
obzirom da su PSI zapravo Rockabilly/Psychobilly supergrupa sastavljena od članova i bivših članova Čikinih Bombona, Lucky Marcella i SUSa.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.