Leonardo Dikaprio u novom filmu Giljerma Del Toroa
Leonardo Dikaprio, Foto: Printscreen

ne staje

Leonardo Dikaprio u novom filmu Giljerma Del Toroa

Nakon što je završio snimanje sa Tarantinom, na setu željno iščekivanog filma "Once Upon a Time in Hollywood", Dikaprio nastavlja dalje u velikom stilu

Objavljeno:

Popularni glumac Leonardo Dikaprio je stekao reputaciju kroz saradnje sa brojnim velikim rediteljima današnjice, poput Martina Skorsezea, Stivena Spilberga, te poslednjih godina i Alehandra Injaritua zahvaljujući kome je i dobio Oskara za ulogu u ostvarenju "Revenant".

Nakon što je završio snimanje sa Tarantinom, na setu željno iščekivanog filma "Once Upon a Time in Hollywood", Dikaprio nastavlja dalje u velikom stilu - sa Oskarovcem Giljermom Del Torom.

Prema pisanju magazina "The Hollywood Reporter", Dikaprio je u pregovorima oko uloge u Del Torovoj adaptaciji romana "Nightmare Alley". To je priča o ambicioznom prevarantu koji se udružuje sa ženom sa navodnim mentalnim moćima, kako bi ojadili čikašku društvenu elitu. Prvobitna adaptacija za veliko platno desila se još davne 1947. godine, a sada će reditelj oskarom nagrađenog filma "The Shape of water" režirati novo ostvarenje.

Dikaprio će se, ipak, još jednom okrenuti i saradnji sa Skorsezeom - njih dvojica će snimiti adaptaciju istinite krimi priče pod nazivom "Killers of the Flower Moon".

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Na brisanom prostoru između žanrova, ideologija, i uhodanih formi (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Consequenceofsound.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.