Večeras svi na Kolarac: Bandoneon & Strings sviraju za vas!

aleksandar i gudači

Večeras svi na Kolarac: Bandoneon & Strings sviraju za vas!

U Kolarčevoj zadužbini će se 28. januara, sa početkom u 20 časova, održati koncert Aleksandra Nikolića i Gudača Svetog Đorđa
Objavljeno: 18:28h

U Kolarčevoj zadužbini 28. januara, sa početkom u 20 časova, održaće se koncert "BANDONEON & STRINGS - Aleksandar Nikolić i Gudači Svetog Đorđa". Ma, da li je realno? Albanci Arkana nominovali za Oskara! Evo i za šta! (VIDEO)

Promo
Ono kad Srbin vodi ljubav: Kultni engleski sastav Pulp napisao je himnu svih Srba! (VIDEO) Aleksandar Nikolić, član kvinteta Beltango i naš jedini koncertni bandoneonista predstaviće se u četvrtak 28. januara beogradskoj publici koncertom u Kolarčevoj zadužbini uz pratnju kamernog orkestra Gudači Svetog Đorđa.
Promo
Kako su Beograđani iskulirali Džeka Nikolsona, što im on nikad nije oprostio! (FOTO) (VIDEO) Na programu će biti dela Astora Piazzolle i autorske numere Aleksandra Nikolića, a ovim koncertom obeležiće se 95 godina od rođenja slavnog argentinskog kompozitora, kao i 15 godina od premijernog pojavljivanja prvog "srpskog" bandoneona na Kolarcu.
Večeras svi na Kolarac! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.