NADA MACURA GLUMI PRINCEZU U NEMANJIĆIMA! Nema ko se nije nasmejao na ovu vest, ali šta najpopularnija lekarka u Srbiji kaže na to?
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

stavila tačku

NADA MACURA GLUMI PRINCEZU U NEMANJIĆIMA! Nema ko se nije nasmejao na ovu vest, ali šta najpopularnija lekarka u Srbiji kaže na to?

- Nek pričaju i rade šta hoće, uopšte me više ne interesuje - kaže Macura

Objavljeno:
Milica Božinović

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u žiži je javnosti ovih dana zbog vesti da će u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", imati ulogu mletačke princeze.

Ipak, da li će Macura u jednoj u najskupljih serija u istoriji srpske televizije biti jedna od junakinja, usitinu ne zna niko sem nje same! Tim povodom, naš portal kontaktirao je Macuru kako bismo saznali šta se krije posredi.

Naime, Portparolka Hitne pomoći je u razgovoru za Espreso.co.rs, otkrila da se zapravo radi o, kako je rekla, "osveti nekog bota".

- Više mi je glupo da o tome i pričam. To je verovatno pisao neki u bot u nameri da mi se za nešto osveti. Plaćen je verovatno i to je priča na koju je stvarno suvišno trošiti reči. Da je istina ja bih bila počastvovana, ali pošto je laž i nije istina, ne bih o tome više ni pričala - kaže Macura i dodaje:

- Neka pričaju režiseri, reditelji, producenti, ja nemam više ništa da kažem na tu temu. Stavljali su mi reči u usta. Gluposti, pa faktički je završeno snimanje, šta da snimam ja? Ja iskreno tu seriju čak nisam ni gledala. Znam da su bile neke kritike, ali nismo mi ni filmski ni televizijski kritičari, kako bi ocenili neku seriju. Ja radim jako odgovoran posao i dosta mi je više uznemiravanja povodom toga. Nek pričaju i rade šta hoće, uopšte me više ne interesuje. Lepo mi je vreme. Uživam u zimskom vremenu, radim svoj posao sa ljubavlju i ništa me drugo ne zanima - zaključila je Macura.

Dakle, sad je i definitivno. Svi oni koji su se nadali da će Macuru gledati kao mletačku princezu, nakon ovih njenih reči doživeće razočarenje. Dok pak, oni drugi koji su Macurin mogući angažman u Nemanjićima dočekali "na nož" - mogu da odahnu.

BONUS VIDEO:

Snimanje serije Nemanjići


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.