Neurokrem! Ono što je uradio Presing, u Srbiji dugo nije nijedan rok bend! (FOTO) (VIDEO)

Udarili presing!

Neurokrem! Ono što je uradio Presing, u Srbiji dugo nije nijedan rok bend! (FOTO) (VIDEO)

Presing je Poznati beogradski bend "Presing" će u petak održati koncert u KC Gradu. Na sceni će im se pridružiti i bendovi "Cross breeze" i "The Immigrants"
Objavljeno:

Godinu dana nakon nastupa u Domu omladine, kultni domaći rok bend Presing, predvođen Kizom Radovićem, održaće promociju vinilnog izdanja 4. albuma "Neurokrem" u KC Gradu u petak 27. novembra. A to da rok bend izdaje album na vinilu i nije tako česta stvar u Srbiji, tako da je to nešto što zaista treba poštovati. Zaslužio je - jer je legenda! Snima se film o Vladi Divljanu (FOTO) Novi i stari saradnici - Katarina Pavlović (flauta), Igor Damnjanović (saksofon) i Dušan Petrović (bas gitara) učiniće ovaj nastup Presinga totalno drugačijim od drugih. Tokom ove večeri, ploču "Neurokrem" moći ćete da kupite po promo ceni.

Spektakl za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike: Molert i Hakbaj u Beogradu! (FOTO) (VIDEO) Pored Presinga, na ovom koncertu će nastupiti i mađarska grupa "The Immigrants" kao i novi beogradski bend "Cross breeze". "Cross Breeze" je bend koji je nastao kada se američki gitarista i autor Tobi Nataniel pridružio članovima beogradskog benda "Kazna za uši" Rudolfu Cibulskom (bas gitara), Vladimiru Markoskom (bubnjevi) i Borisu Eftovskom (klavijature). Ovaj bend odlično kombinuje beogradski garažni rok sa baršunastim vokalima koje donosi Nataniel.
"The Immigrants" su mađarski indie rock bend koji očekuje izlazak svog drugog albuma u vinilnom izdanju. Nakon nastupa na "Mikser festivalu" pre dve godine, "The Immigrants" su ponovo pred beogradskom publikom. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na fejsbuk stranici grupe Presing po ceni od 300 dinara,a na dan koncerta će biti 400 dinara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.