Majmun ulazi u tenak! Neuništive fore iz filmova Emira Kusturice! (FOTO) (VIDEO)

Zato je Kusta car!

Majmun ulazi u tenak! Neuništive fore iz filmova Emira Kusturice! (FOTO) (VIDEO)

Poznati reditelj je svakim svojim filmom privukao pažnju publike i dobijao sjajne kritike
Objavljeno: 21:01h
Emir Kusturica je višestruko nagrađivani reditelj, filmovima
Svojim radom stekao je veliki ugled na Balkanu, ali i u inostranstvu. Korleonovi su objasnili: 11 nezaboravnih scena iz Kuma! (GIF) (VIDEO)
Prvi veći uspeh zabeležio je na Filmskom festivalu u Veneciji, Zatim se nižu nagrade za filmove "Otac na službenom putu" i "Dom za vešanje". "Arizona dream" holivudske
"Podzemlje" i "Crna mačka beli mačor". "Život je čudo" sagradio je Drvengrad najboljih scena iz Kusturičinih legendarnih filmova. 10 najjačih citata iz domaćih filmova! Ma, kakav Holivud - oni su Bogovi! (VIDEO)
Tragična sudbina i kraj Perhana iz Doma za vešanje! Krenule su nam suze! (FOTO) (VIDEO) 1. Sjećaš li se Doli Bel prvi igrani film koji je režirao Emir Kusturica,
Glavni lik je dečak Dino koji spoznaje svet i odrasta uz filmove koje gleda u lokalnom bioskopu "Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem".
ovaj legendarni film obeležile su i mnoge druge,
hipnoza
propraćena zvucima usne harmonike.
čuti korisne savete.
A sve je dijalektika.
lekcije o komunizmu.
2. Podzemlje To je priča o porodicama koje se skrivaju u podzemnim odajama za vreme nacističke okupacije Beograda. njihov "dobročinitelj" pušta fiktivne izveštaje majmun ulazi u "tenak"
struja on "električar banderaš".
Ustaša, četnik, partizan?
Ovakvu tuču
3. Crna mačka beli mačor zabavna i romantična priča. Zare je primeran i vredan dečko, bez obzira na to što mu je otac sušta suprotnost. Srđan Todorović, čije su scene nezaboravne. rešava problem carine.
kada ima mnogo novca.
Čiji viski je bolji?
4. Otac na službenom putu "vreme informbiroa". Jedna njegova neoprezna i usputna izjava pred ljubavnicom odvodi ga u zatvor. šestogodišnji Malik, posmatra i komentariše sve što se događa oko njega,
Kupanje
kada nekoga "sunete".
5. Život je čudo Luka inženjer iz Beograda dolazi u planinsko selo sa ženom Jadrankom, operskom pevačicom i sinom Milošem. Luka ostaje gluv za preteću ratnu tutnjavu koja se približava. Kada počne rat, njegov život se okreće naglavačke... Vesna Trivalić
prijatelj iz Rusije?
Scena iz voza
6. Dom za vešanje Jugoslaviji Perhan, mladi Rom telekinetičkih sposobnosti, živi sa svojom porodicom. Perhana zavedu kriminalci i poslovi lake zarade, što će uništiti i njega i one koje voli.
odigrao je Davor Dujmović.
Ahmed Šampion

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.