Koncertu Wovenhanda prethodiće jedna fenomenalna izložba! (VIDEO)
Foto: Nemanja Đorđević

iskrenost nemanje đorđevića

Koncertu Wovenhanda prethodiće jedna fenomenalna izložba! (VIDEO)

U sredu, 17. maja, u beogradskom Domu omladine holu ispred Amerikane biće održana izložba fotografija kao uvertira u koncert benda Wovenhand
Objavljeno: 14:53h

Nemanja je urednik muzičkog sajta Balkanrock.com, a rok fotografijom se aktivno bavi više od deset godina. Iza sebe ima više samostalnih i grupnih izložbi.

Inače, David Eugen Edwards, jedan od najznačajnijih autora američke alternativne scene dolazi u Srbiju sa svojim bendom Wovenhand nakon šest godina pauze. Zahvaljujući koncertima koji su pre intezivno spiritualno putovanje nego običan muzički događaj, u našoj zemlji ima gotovo božanski status.

TIJANA NIJE PROŠLA U FINALE: Završeno glasanje, naša pevačica se nije plasirala dalje, a evo ko su favoriti! (FOTO) (VIDEO)

Kao predgrupa na oba koncerta nastupiće bend Wacky Blues Professors iz Ljubljane, koji su ostavili fantastičan utisak na nedavno održanom Eurosonic showcase festivalu u Holandiji, gde je između ostalih svoje učešće uzeo pre tri godine i Repetitor, odakle je krenuo u svoj meteorski uspon u Evropi.

Ulaznice se za beogradski koncert mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 1600 dinara na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstixa, DD Ticketsa, kafića Zaokret, kao i u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), a na sam dan koncerta za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1900 dinara. Za koncert u Novom Sadu ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1300 dinara, a na dan koncerta koštaće 1600 dinara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.