STRANCI TVRDE DA JE OVO NAJGORA SRPSKA SERIJA IKAD SNIMLJENA: Dali su joj UŽASNE ocene, a evo koje su BOLJE PROŠLE
Nemanjići, Foto: promo, Youtube printscreen/Netflix

SAZNAJTE

STRANCI TVRDE DA JE OVO NAJGORA SRPSKA SERIJA IKAD SNIMLJENA: Dali su joj UŽASNE ocene, a evo koje su BOLJE PROŠLE

Serije sa niskim rejtingom retko su vredne truda zbog svoje upitne perspektive ili klišea koji na kraju deluju dosadno ili isuviše naivno i čine da gledaoci izgube interesovanje.

Objavljeno: 13:00h

IMDB važi za pouzdan web sajt na kome uživaoci serija, filmova, emisija ocenjuju iste nakon gledanja.

Kao što se često pri pretrazi filmova, oslonimo na kritiku i visoku ocenu sa ovog sajta, uvažimo one sa ocenom preko 6, jednako lako prelećemo preko onih sa niskom, ni ne pomišljajući da kliknemo i pogledamo o čemu se bar radi.

Serije sa niskim rejtingom retko su vredne truda zbog svoje upitne perspektive ili klišea koji na kraju deluju dosadno ili isuviše naivno i čine da gledaoci izgube interesovanje.

Možete verovati pretpostavci da će biti razočaravajuće gledati ove serije koje su se našle na listi najgorih, međutim, ukusi su raličiti te vas ostavljamo da sami odlučite.

Batwoman (2019-2022) Na IMDB-u ocenjena sa 3.6 iako bi naslov mnoge privukao, ovom serijom publika nije posebno oduševljena.

Rajan Vajlder, naoružana strašću za pravdom i smislom za izražavanje potreba i misli, lebdi ulicama Gotama kao Batwoman, visoko obučeni ulični borac pripremljena da uguši ponovno oživljavanje propalog grada. Ali nemojte je još zvati herojem. U gradu koji očajnički traži spasioca, Rajan mora da pobedi sopstvene demone pre nego što prihvati poziv da bude Gotamov simbol nade.

Troy:Fall of a City (2018)

Ocenjena sa 4.1, uprkos solidnoj glumačkoj ekipi, očigledno nije najvernije dočarana priča koju su gledaoci očekivali.

Zasnovan na Homerovoj Ilijadi ''Troja: Pad grada'' priča priču o desetogodišnjoj opsadi drevnog grada Troje od strane Grka, nakon Pariza, mladi princ Troje se zaljubljuje u ženu grčkog kralja i pobegne sa njom.

Pandora (2019-2020)

Čak i okoreli ljubitelji naučne fantastike ostaju blago zgroženi, jer nije baš lako uprskati sa žanrom u kome se mašta kreće galaksijama. Smešten u 2199. godinu, mlada žena koja je izgubila sve pronalazi novi život na ''Zemljinoj akademiji za svemirsku obuku'' gde uči da brani galaksiju od međugalaktičkih pretnji.

The Nemanjic Dynasty:The Birth of the Kingdom (2018)

Ne tako daleko od Troje naša serija je ocenjena 3.2. Skromno mišljenje gledaocao izgradilo se na osnovu jednostavnih ali vrlo upadljivih detalja koji su štrčali u ovoj seriji, s obzirom na to da je trebalo efektivnije dočarati vreme Nemanjića, sluti se da ocena je pomalo patriotska. Priča o jednoj od najuticajnijih srpskih dinastija srednjeg veka. Iznosi istorijske turbulencije vezane za srpsku državu krajem 12. i početkom 13. veka, u vreme koje je prethodilo uspostavljanju dinastije Nemanjića.

The Pogmentary (2022)

Ako je verovati nagađanjima, ukoliko se ocena ne popravi u narednom periodu, svedočićemo istorijskom trenutku gde se serija koja sa svoje dve epizode, drugi mesec ne pomera sa mrtve tačke iako se u njoj radi ni manje, ni više nego o Pogbi, francuskom fudbaleru koji je u svojoj oblasti verovatno ocenjen sa 10. Uvid u život Pola Pogbe, uticajnog francuskog fudbalera svetske klase, na IMDB listi nosi 1.1

02:53

MORAMO SAČUVATI BIOSKOPSKU PUBLIKU! Bećković: Ljudi u regionu imaju najviše poverenja u srpski film, marketing je JAKO BITAN

(Espreso/TatjanaMaksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.