VELIKA TRAGEDIJA, PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA (21): Htela da SKINE KILOGRAME na kampu za MRŠAVLJENJE
Sveće, Foto: Profimedia

Tuga

VELIKA TRAGEDIJA, PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA (21): Htela da SKINE KILOGRAME na kampu za MRŠAVLJENJE

Kineska influenserka koja je pokušala da izgubi 100 kilograma, navodno je umrla dok je bila u kampu za mršavljenje na severozapadu Kine

Objavljeno:

Zbog smrti 21-godišnje influenserke Cujhua, državni mediji su upozorili na bezbednosne rizike u kampovima za mršavljenje i izrazili zabrinutost zbog pritiska pod kojim su žene od kojih se očekuje da se pridržavaju popularnih standarda lepote, piše Si-En-En.

Pored toga, intenzivirano je ispitivanje influenserske industrije, pošto je pre samo nekoliko nedelja mladić preminuo dok se uživo snimao kako pije nekoliko flaša alkohola.

Mršavljenje, Salo, Stomak, Dijeta
foto: Profimedia / Serhiy Stakhnyk / Alamy / Alamy /

Cujhua je o svom gubitku težine obaveštavala desetine hiljada pratilaca na društvenoj mreži Douyin, što je verzija TikToka - kineske aplikacije nedostupne u Kini, u pokušaju da ih ohrabri u njihovoj borbi protiv gojaznosti. Nedavno je objavila video-klip na kojem je izjavila da ima 156 kilograma i da planira da skine 100 kilograma.

Kineski mediji su objavili da je Cujhua u prethodna dva meseca izgubila više od 27 kilograma u nekoliko kampova za mršavljenje u različitim gradovima u Kini.

Gojaznost, Kilogrami, Dijeta, Mršavljenje
foto: Profimedia / Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy /

Nakon što je objavljeno da je preminula, svi video-snimci na kojima Cujhua trenira su uklonjeni sa društvenih mreža, a slike su izbrisane, navodi Si-En-En.

Kako prenosi američka televizijska mreža, kineski mediji su naveli da je porodica influenserke dobila "kompenzaciju" od kampa za mršavljenje koji je posećivala pre smrti, ali nije objavljeno o kakvoj kompenzaciji je reč.

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.