IZAŠLA NAJNOVIJA SLIKA BILJANE ČEKIĆ: Plakali smo na scene u "Dari iz Jasenovca", a evo kako SADA IZGLEDA (FOTO)
Dara iz Jasenovca, Foto: Printscreen/youtube/ MegaComFilm

Lepotica

IZAŠLA NAJNOVIJA SLIKA BILJANE ČEKIĆ: Plakali smo na scene u "Dari iz Jasenovca", a evo kako SADA IZGLEDA (FOTO)

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica

Objavljeno:

Kada je izašao film "Dara iz Jasenovca" suza suzu je stizala u celoj Srbiji. Mlada glumica koja je glumila Daru, Biljana Čekić osvojila je srca svih nas.

Simpatična devojčica iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice, danas ima 16 godina. Priča o tome kako je završila pred kamerama je zaista neverovatna. Tamo se našla skoro pa slučajno, posle kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi. Prijavile su se brojne devojčice, ali je Biljana bila „ona prava“.

Dara iz Jasenovca
foto: Printscreen/youtube/ MegaComFilm

Uloga joj je donela veliku popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica.

“Vetar u leđa” dao joj je i Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru:

00:34

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.