HTELA DA SAKRIJE ISTINU, PA POSLALA BIVŠEM MAFIJAŠE! Nije htela da otkrije čuvanu tajnu, pa donela OVU odluku!
Prsten sudbine, Foto: Promo

NOVA EPIZODA

HTELA DA SAKRIJE ISTINU, PA POSLALA BIVŠEM MAFIJAŠE! Nije htela da otkrije čuvanu tajnu, pa donela OVU odluku!

Iz dana u dan radnja hit serije “Prsten sudbine” ne prestaje da iznenađuje publiku.

Objavljeno:

Nove komplikovane situacije nastale u prethodnoj epizodi uzdrmale su publiku, a prema onome što je najavljeno ranije radnja serije će nastaviti da sledi ovakav tempo dešavanja.

U današnjoj epizodi gledaćete…

00:43

Prsten sudbine 05.04.2023.

"Anja" je u konstantnom strahu da će njena tajna izaći na videlo, a kako je Andrej jedini koji zna strašnu istinu donosi odluku da ga u tome spreči i angažuje mafijaše da ga prate i zaplaše. Petar i Ljuba postaju sve intimniji, a kako se sudbina konstatno poigrava sa glavnim likovima serije odnos Denisa i "Jane" postaje složeniji i vidno uživaju u razgovorima. "Anja", ne poznajući posao, donosi pogrešan ugovor, a rumunski klijenti nezdaovoljni donose odluku da raskinu ugovor sa "Silikatbudom" i traže ogromnu odštetu.

Promo
foto: Promo

Da li će Andreja mafijaši zaplašiti pretnjama ili će i pored toga odlučiti da odgonetenu istinu Denisu, da li će Grigorij izgubiti kontrolu kada sazna "Anjinu" ogromnu grešku i da li će Denis imati razumevanja za to - saznajte danas u 15, a potom u 22 časa u novoj epizodi hit serije “Prsten sudbine” samo na Kurir televiziji!

Promo
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.