OVOG "NARKOMANA" JE OBOŽAVALA CELA SRBIJA: Danas izgleda OVAKO, A TEK DA VIDITE KOJA PLAVUŠA MU JE DEVOJKA (FOTO)
Bojan Dimitrijević, Foto: Printscreen/Youtube/Dragan Makrisevic

otkrivamo

OVOG "NARKOMANA" JE OBOŽAVALA CELA SRBIJA: Danas izgleda OVAKO, A TEK DA VIDITE KOJA PLAVUŠA MU JE DEVOJKA (FOTO)

Dimitrijević svoj privatni život ne voli da eksponira javno, međutim, zna se da je on 2019. godine oženio koleginicu, Jelenu Stupljanin, a svadbeno slavlje upriličili su tada za najbliže članove porodice i prijatelje

Objavljeno: 11:47h

Glumca Bojana Dimitrijevića svi su upamtili i zavoleli u ulozi čuvenog Pikca u kultnoj seriji "Vratiće se rode", a replike iz pomenute serije i danas se citiraju i kruže društvenim mrežama, iako je prošlo punih 15 godina od prvog prikazivanja: "Volim je, brate, baš je limvo", "Baš sam planirao malo da smanjujem, postepeno", "'De lako, matori" neki su on njih.

Dimitrijević svoj privatni život ne voli da eksponira javno, međutim, zna se da je on 2019. godine oženio koleginicu, Jelenu Stupljanin, a svadbeno slavlje upriličili su tada za najbliže članove porodice i prijatelje.

Čak se dugo nije znao za njihov emotivni status, a kada su počeli da se pojavljuju na događajima držeći se za ruke, svima je bilo jasno da su u ljubavi.

Inače, iako su joj "Lisice" donele veliku popularnost, Jelena se po završetku serije odselila u Njujork. Tamo je nastavila školovanje i profesionalno usavršavanje.

Bojan Dimitrijević
foto: Printskrin: Instagram/jelenastupljanin

Šarmantna glumica imala je priliku da se pojavi u popularnoj seriji "Crna lista", kao i da glumi u preko 30 pozorišnih predstava. Iako je u Njujorku ostvarila veliki uspeh, Jelena je 11 godina kasnije odlučila da se vrati u Srbiju.

Inače, Jelena i Bojan zajedno igraju u predstavi "Zašto je poludeo gospodin R" u JDP-u, kao i u krimi seriji "Pet".

(Espreso/telegraf/Duca Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.