Oni su potrošili silne PARE da liče na svoje omiljene ZVEZDE. I nisu uspeli!
Foto: Printscreen

NIJE NJIMA LAKO!

Oni su potrošili silne PARE da liče na svoje omiljene ZVEZDE. I nisu uspeli!

Neki zaista ne znaju da stanu i povuku crtu gde je granica
Objavljeno: 14:36h

Ashley Horn - $25.000 za izgled Lindsay Lohan

Ovo je priča o devojci koja je očajnički želela da liči na svoju poznatu polu-sestru. Majka Ashley Horn imala je kratku romansu sa Michaelom Lohanom, ocem glumice i pevačice Lindsay Lohan, a Ashley je produkt te avanture. Ashley i Lindsay nisu odrasle zajedno, ali to je nije zaustavilo da se ugleda na svoju stariju sestru - možda čak i previše.

foto: Twitter

2013. godine, kada je imala 18 godina, ona je potrošila 25.000 dolara kako bi ličila na Lindsay, a svoj novi izgled prvo je pokazala za In Touch magazin. Tada je otkrila: "Operisala sam nos, obraze i vilicu. Ubrizgala sam salo u bradu i jagodice." Rekla je da misli da izgleda bolje od sestre. U intervjuu je otkrila i da nema nikakve veze sa Lohanovima i da je ne želi: "Ja nisam Lindsay. Nisam odrasla u toj porodici. Ne pijem, ne drogiram se i ne idem po žurkama. Volim da budem odgovorna osoba."

Crystal - $25.000 za izgled Britney Spears

Nekada je bilo vreme kada su sve tinejdžerke na svetu želele da izgledaju baš poput njihovog idola Britney Spears, a žena koja se zove Crystal je uradila sve kako bi to postala realnost. Ona je bila u MTV-jevoj emisiji "I Want A Famous Face" i dala je dosta novca kako bi se transformisala u pop divu.

foto: Twitter

Crystal je operisala nos, usne, grudi i obraze. Operacije su je koštale 25.000 dolara, a sa novim izgledom došla je i nova karijera. Nekadašnja uštogljena poslovna žena objasnila je da se veoma raduje svojoj novoj karijeri striptizete. Verujem da se i vi pitate da li je ona odmah otišla i kupila školsku uniformu pošto bi jedino imalo smisla da pleše samo uz Britneynu muziku. Ako je to stvarno uradila, verujemo da je dobila toliko bakšiša da je sa lakoćom otplatila svoje medicinske dugove.

Mikki Jay - $16.000 za izgled Michaela Jacksona

1991. godine majka troje dece iz Velike Britanije pobedila je u jednom talent takmičenju kada je pevala pesmu kralja popa. Od tada ona je počela da zarađuje imitacijama Michaela Jacksona, a tvrdi da godišnje zarađuje neverovatnih 240.000 dolara. Njoj se čak, dok je legendarni pevač bio živ, ispunila želja da upozna svog idola.

foto: Twitter

Mikki Jay je jedna od najprepoznatljivijih Britanskih imitatora muzičke senzacije, a kako bi usavršila svoj izgled dala je dosta novca. Ona je plastičnim hirurzima platila 16.000 dolara za dve operacije nosa, smanjivanje brade i dva implanta u obrazima kako bi izgledala baš kao kralj popa. Kažu da su njeni nastupi odlični i da gledaoci ponekad čak imaju osećaj da gledaju originalnog Michaela. Samo nas zanima kako se njena deca osećaju zato što imaju duha Michaela Jacksona za majku.

(Espreso.co.rs/MNS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.