SERIJA ZA KOJOM JE SRBIJA BILA LUDA DOBIJA NASTAVAK: Gledaoci će BITI ODUŠEVLJENI, ponovo će se SMEJATI DO SUZA!
Foto: Printscreen/Youtube/Looper

sjajno

SERIJA ZA KOJOM JE SRBIJA BILA LUDA DOBIJA NASTAVAK: Gledaoci će BITI ODUŠEVLJENI, ponovo će se SMEJATI DO SUZA!

Prva sezona je debitovala 19. januara, a radnja je počela 15 godina nakon što je originalna ekipa proslavila doček 1980. godine

Objavljeno:

Topao kao zagrljaj od Kiti i pouzdan kao Redovo "foot in the ass", sitkom "Vesele devedesete" brzo se povezao sa publikom, te ga je Netflix obnovio za drugu sezonu.

- Mi iz Point Plejsa shvatamo da možete da birate između mnogo programa i oduševljeni smo što ste izabrali nas. Radujemo se što ćemo vas zabavljati godinama koje dolaze - rekli su Boni i Teri Tarner, kokreatori i izvršni producenti emisija "That '90s show" i "That '70s show".

Prva sezona je debitovala 19. januara, a radnja je počela 15 godina nakon što je originalna ekipa proslavila doček 1980. godine.

U centru priče je Leja Forman (Кali Haverda), ćerka Erika Formana (Tofer Grejs) i Done Pincioti (Lora Prepon) koja je provela leto u Viskonsinu sa bakom Кiti (Debra Džo Rup) i dedom Redom (Кurtvud Smit).

U seriji su zajedno glumili Ešli Aufderhajd, Maksvel Ejsi Donovan, Rejn Doi i Sem Morelos, dok su se pojavljivali i omiljeni likovi iz prvobitne serije - Grejs, Prepon, Ešton Кučer, Mila Кunis, Vilmer Valderama, Tomi Čong i drugi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.