OVAKO DANAS IZGLEDA MAJKA DARE IZ JASENOVCA: Mnogi ne mogu da veruju da je to ISTA ŽENA NA SLICI (FOTO)
Dara iz Jasenovca, Foto: Printscreen/RTS

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO DANAS IZGLEDA MAJKA DARE IZ JASENOVCA: Mnogi ne mogu da veruju da je to ISTA ŽENA NA SLICI (FOTO)

Anja vešto krije svoju intimu, te u javnosti nikada nije uslikana sa svojim suprugom, čiji je identitet dugo bio nepoznat javnosti

Objavljeno:

Anja Stanić Ilić glumila je jednu od najupečatljivijih uloga u filmu “Dara iz Jasenovca”, majku nesrećne devojčice koja umire u želji da spasi život sinu.

Anja je maestralno odigrala ulogu Darine majke, a malo ko zna da se iza scenske odeće i šminke krije prava lepotica.

Glumica nije naročito aktivna na društvenim mrežama i trudi se da privatni život sačuva od medija, ali je sada objavila fotografiju kojom je sve pratioce zadivila svojom lepotom.

Naime, Anja je jedna od retkih žena sa domaće javne scene koja se nije podvrgla estetskim korekcijama, ali je, koristeći popularne filtere, podelila sa pratiocima kako joj stoje plave oči, što je izazvalo lavinu komentara i pohvala.

Anja je srpskoj publici poznata i po ulozi Lele u čuvenoj seriji “Vojna akademija”, a za svoj rad u pozorištu dobila je i mnoge nagrade.

Rođena je u Banjaluci 1985. godine, gde je i završila “Akademiju umetnosti”. Od 2010. godine stalni je član Narodnog pozorišta Republike Srpske i sa svojom porodicom živi u rodnom gradu.

O svom privatnom životu Anja retko govori u intervjuima, a poslednja vest o kojoj su mediji pisali jeste da je dobila dete sa višegodišnjim partnerom Nikolom Ilićem.

Anja vešto krije svoju intimu, te u javnosti nikada nije uslikana sa svojim suprugom, čiji je identitet dugo bio nepoznat javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.