PRAZNIČNI VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte ovog vikenda najbolje domaće filmove
Foto: Kurir tv

NE PROPUSTITE

PRAZNIČNI VIKEND NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte ovog vikenda najbolje domaće filmove

Ovog vikenda na Kurir televiziji možete pogledati neke od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja

Objavljeno:

U okviru bogatog prazničnog programa za vas smo izdvojili pored prazničnih specijala vaših omiljenih emisija i veoma raznolik filmski program. Ovog vikenda na Kurir televiziji možete pogledati neke od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja poput filmova "Montevideo, Bog te video", "Vuk samotnjak" i "Mala pljačka vlaka".

"MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO" VEČERAS U 22 ČASA NA KURIR TELEVIZIJI

Rediteljski prvenac Dragana Bjelogrlića, prati mlade fudbalere koji su svojim entuzijazmom i talentom doprineli odlasku na prvo svetsko prvenstvo u Montevideu 1930. godine. U glavnim ulogama su Miloš Biković, Petar Strugar i Viktor Savić. Film je snimljen 2010. i osvojio je nagradu publike na festivalu u Poljskoj. Popularni film možete pogledati večeras u 22 časa i u subotu, 7. januara u 22.30 časova na Kurir televiziji!

NE PROPUSTITE FILM "VUK SAMOTNJAK" U SUBOTU U 15 ČASOVA

Domaći film “Vuk samotnjak” je priča o prijateljstvu dečaka i psa uz koju su generacije plakale, a možete ga pogledati u subotu, 7. januara u 15 časova na Kurir televiziji Ulogu dečaka Ranka, dobio je Slavko Štimac, kome je ovo prvo pojavljivanje na filmu. Ranko nalazi u planini velikog nemačkog ovčara i spašava ga iz zamke u koju se pas uhvatio. Dok se dečak sve više vezuje za psa, seljani veruju da se radi o opasnom vuku, samotnjaku, i da ga treba ubiti. Uloge: Slavko Štimac, Dragomir Felba, Ivan Štimac

GLEDAJTE FILM "MALA PLJAČKA VLAKA" U NEDELJU U 17.10 ČASOVA

Film “Mala pljačka vlaka” snimljen je 1984. godine i nosi epitet prve postmodernističke akcione komedije u istoriji domaće kinematografije, u vreme kada je izraz “postmodernizam” predstavljao još popriličnu novost u našoj kulturi. Film je na Pulskom festivalu osvojio nagradu publike. U glavnim ulogama su Velimir Bata Živojinović, Miodrag Krivokapić i Mustafa Nadarević. Ovaj domaći film možete pogledati na Kurir televiziji u nedelju, 8. januara u 17.10 časova!

Ne propustite najbolje domaće filmove na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.