U OVOM STANU ŽIVI MIRA BANJAC SA SINOM: U samom je CENTRU, a tek da vidite USPOMENE NA OVA DVA MUŠKARCA (FOTO)
Mira Banjac, Foto: Ana Paunković

DA LI STE ZNALI?

U OVOM STANU ŽIVI MIRA BANJAC SA SINOM: U samom je CENTRU, a tek da vidite USPOMENE NA OVA DVA MUŠKARCA (FOTO)

Dom MIre Banjac prostrani je salonac u Novom Sadu

Objavljeno: 16:14h

Stan u samom centru Novog Sada, opremljen starinskim nameštajem, skupocenim umetninama i uspomenama na Zorana Radmilovića i Miku Antića je dom Mire Banjac.

Glumica se svojevremeno u grad u kom je u mladosti živela iz Beograda preselila sa sinom Branislavom Jovanovićem, koji je teško podneo seldibu iz prestonice, navodno jer je u njoj već imao uređen profesionalni angažman.

Želivši da ponovo oseti vojvođanski Mira je insistirala na preseljenju, a nekretninu je uredila po uzoru na onu koju je imala u Beogradu.

Mira Banjac
foto: youtube/printscreen

Stilski nameštaj u mahagoni boji krasi Mirinu trpezariju i dnevni boravak, dok sa zidova vise umetnička dela koja je ranijih godina oštrim okom birala.

Težak život je imala Mira, otac ju je napustio u ranom detinjstvu, i sama se razvela te joj je osećaj porodice uvek falio, neizmerno joj je drago stoga bilo kada je naslednik odlučio da nastavi život sa njom, brine o njoj i na kraju krajeva preseljenjem u Novi Sad udovolji njenoj želji da užurbani život zameni daleko usporenijim tempom.

Mira Banjac
foto: youtube/printscreen

Dom Mire Banjac smešten je na odličnoj lokaciji odakle ona može da prošeta do pozorišta, galerija, ali i do pijace na kojoj je rado prodavci dočekuju. I dalje je i profesionalno vrlo aktivna, te priznaje da joj nije problem da odvoji sat vremena vožnje kako bi došla do Beograda učestvovala u projektima i prisustvovala premijerama.

Mira je omiljena među glumicama stare garde, a svi načulje uši kada prepričava svoje dogodovštine sa Zoranom Radmilovićem i Mikom Antićem koji su joj bili česti gosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.