ANDRE RIEU STIŽE U BEOGRAD!
Andre Rieu, Foto: Promo

NE PROPUSTITE

ANDRE RIEU STIŽE U BEOGRAD!

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra će nastupiti 24.novembra u Štark Areni!

Objavljeno: 15:04h

Beogradska publika će nakon emotivnog koncerta 2019. godine ponovo imati prilike da uživa u velikom scenskom i muzičkom spektaklu.

Andre Rieu
foto: Promo

Ono što može da se očekuje ovog novembra su klasični valceri, operske arije, songovi iz popularnih filmova i obrađene pop melodije u novom, klasičnom aranžmanu. Uz pozdrave publici na srpskom jeziku i izvođenje numere „Tamo daleko“, Andre Rieu sigurno priprema i mnogo drugih iznenađenja.

Andre Rieu
foto: Promo

Večeri s Andréom Rieu tokom godina postale su poznate kao mesto svetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom.

Andre Rieu
foto: Promo

- Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih muzičara ne predstavlja preveliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu istaći kako su brojni zaljubljenici u muziku prepoznali izuzetan trud, energiju i vrhunsku produkciju koji stoje iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan - izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Ključe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.