"BILO JE ŽIVOT ILI SMRT": Nećete verovati ŠTA JE PRIZNAO GORDAN KIČIĆ
Foto: Printscreen/K1televizija

HIT SCENA

"BILO JE ŽIVOT ILI SMRT": Nećete verovati ŠTA JE PRIZNAO GORDAN KIČIĆ

- Na koncert ili predstavu? - pitao je Galeb Nikačević glumca.

Objavljeno:

Poznato je da je Gordan Kičić ljubitelj muzike, a jednom prilikom se snašao kako bi otišao na koncert Metalike u Beogradu, iako je istog dana imao i ugovoreno predstavu u Ateljeu 212. Ovu zanimljivost je glumac ispričao gostujući u podkastu "Agelast" voditelja Galeba Nikačevića.

- Moram samo da kažem koji sam ja ludak. Igrali smo, pošto je već prošlo toliko vremena. Svetozar Cvetković je u to vreme bio upravnik Ateljea 212. Ja sam član Ateljea, ali u to vreme sam bio honorarac i igrao sam meni jako važnu predstavu "Put do nirvane". I pošto uvek imam problem sa datumima i organizacijom, oni su stavili na dan Metalikinog koncerta tu predstavu. I shvatio sam da ja neću moći da odem - rekao je Kičić na početku.

- Na koncert ili predstavu? - pitao je Galeb Nikačević glumca.

Gordan Kičić
foto: Printscreen Instagram/gordankicic

- Ili na jedno ili na drugo. Ja sam otišao kod Cveleta u kancelariju, nisam telefonom, rekao sam: "Cvele, tog 20. i nekog juna, ne mogu da igram." (Svetozar Cveković kaže): "Kako ne možeš da igraš?" (Ja kažem): "Ne mogu da igram. Jako važna privatna stvar. Život ili smrt. Moram da otkažem predstavu." (Svetozar Cvetković kaže): "Je l' si lud, je*ote?" (Ja kažem): "Ne. Reći ću ti posle toga zašto." I oni otkažu predstavu. To je jedini put da sam to uradio. Bili smo u dva popodne, ja i kum, na štangli. I isplatilo se. Poludeo sam, bilo je genijalno - rekao je Gordan Kičić.

Pogledajte snimak:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.