DA LI JE REALNO?! Nataša Ninković okačila LICE BEZ GRAMA ŠMINKE, SVI PONAVLJAJU JEDNO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/natasaninkovic

paŽnja

DA LI JE REALNO?! Nataša Ninković okačila LICE BEZ GRAMA ŠMINKE, SVI PONAVLJAJU JEDNO (FOTO)

Čim je Nataša okačila selfi, usledilo je pregršt pozitivnih komentara na njen račun

Objavljeno: 12:18h

Nataša Ninković je oduvek važila za harizmatičnu brinetu koja je brojnim ulogama osvojila srca publike.

Iako je ove godine ušla u petu deceniju, mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikad, a očligledno da i njoj godine prijaju, s obzirom da nema problem da objavi sliku bez grama šminke.

Čim je Nataša okačila selfi, usledilo je pregršt pozitivnih komentara na njen račun.

Podsetimo, Nataša Ninković već jedanaest godina uživa u skladnom braku sa suprugom Nenadom Šarencem, ali ih retko možemo videti zajedno u javnosti. Muž Nataše Ninković nerado se pojavljuje u medijima, ali se ovaj put našao u situaciji koju nije mogao da izbegne.

Naime, Nataša i Nenad stigli su sa odmora na aerodrom “Nikola Tesla”, a fotoreporterima ovaj prizor nije promakao. Budući da su zatečeni umorni od puta i u ležernom izdanju, verujemo da je slikanje bilo poslednje što su želeli u tom trenutku, ali nemoguće je ne primetiti da glumica i bez šminke u opuštenom izdanju izgleda sjajno.

Nataša Ninković
foto: © ATA Images

Razlika u godinama između Nataše i njenog supruga je čitava decenija, ali u njihovom slučaju to nikada nije predstavljalo problem. Kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi došli su sinovi Luka i Matija, a par je izgovorio sudbonosno “da” tek kada su blizanci krenuli u treći razred osnovne škole.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - ispričala je jednom prilikom Nataša.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.