KOLIKO GODINA IMA ANDRIJA MILOŠEVIĆ? Prevrnućete se sa stolice kada čujete
Andrija Milošević, Foto: Printscreen Instagram/andrijamilosevic_official

OVO NISTE OČEKIVALI

KOLIKO GODINA IMA ANDRIJA MILOŠEVIĆ? Prevrnućete se sa stolice kada čujete

Nikada ne biste pogodili koliko naš poznati glumac Andrija Milošević ima godina

Objavljeno:

Glumac Andrija Milošević važi za miljenika naroda. On zasmejava svoju publiku gde god se pojavi, bilo to na daskama, platnu ili u javnosti.

Dobro je poznato da to radi takođe i na svom Instagramu snima krtke klipove na kojima priča viceve. Obično je sa njim i njegova lepša polovina, glumica Aleksandra Tomić, koju uglavnom ti vicevi nerviraju, jer složićete se nije lako slušati ih svakog trenutka.

Andrija je odrastao u Nikšiću, gde je i završio jedan deo svog školovanja, u Podgorici je išao u srednju školi, a uporedo je pohađao i srednju Muzičku školu, gde je savladao i sviranje na klaviru.

Dok je bio mali, Andrija je imao želju da jednog dana postane fudbaler. U mlađim danima je bio član fudbalskog kluba „Sutjeska“ iz Nikšića. No, ljubav prema današnjoj profesiji je ipak preovladala, te je odlučio da se pridruži „Pionirskom“ pozorištu, gde je pohađao časove Vanje Popović.

Sa 16 godina upisao se na Akademiju dramskih umetnosti, koja se nalazi na Cetinju, i klasom, kojoj je pripadao, rukovodio je Boro Stjepanović.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Još dok je studirao, Andrija je igrao neke značajne uloge, najviše sarađujući sa Milanom Karadžićem, rođenim bratom Mime Karadžića. Diplomska predstava sa kojom je u roku završio Akademiju je „Gospođica Julija“.

Od 2000. godine, karijera Andrije Miloševića kreće uzlaznom putanjom. Tad ga je Svetozar Cvetković, tadašnji direktor „Ateljea 212“, a takođe Andrijin kolega, pozvao da glumi u predstavi "Kaput prljavog čoveka“. U seriji „Mješoviti brak“ igrao je od 2003. godine u ulozi Banja i nakon te uloge, mnoga vrata na filmu i televiziji su mu bila otvorena.

Rođen je u Podgorici 6. avgusta 1978. i Andrija je ove godine napunio 44.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.