NAŠA GLUMICA PROŽIVELA PAKAO NA POROĐAJU: Svi je pamtite iz ČUVENE SERIJE, a evo čime se SADA BAVI
Ivana Jovanović, Foto: Printscreen

nije u srbiji

NAŠA GLUMICA PROŽIVELA PAKAO NA POROĐAJU: Svi je pamtite iz ČUVENE SERIJE, a evo čime se SADA BAVI

Oporavak je dugo trajao, ali je Ivana sve vreme bila optimistična i pozitivni duh je nije napuštao

Objavljeno:

Glumica Ivana Jovanović se pre 13 godina proslavila ulogom Nede u seriji “Greh njene majke”, koja se trenutno reprizira na RTS-u, a nakon ovog projekta povukla se iz javnosti i odselila iz Srbije.

Sa bivšim suprugom Nemanjom glumica Ivana Jovanović dobila je sina Viktora, a u međuvremenu se, posle sedam godina braka, razvela i otpočela novi život u Americi, gde i danas živi i radi. Iako je dan rođenja deteta najsrećniji dan u njenom životu, glumica ga, nažalost, pamti i po traumatičnim iskustvima.

Kako je ispričala, na porođaju su joj slomljena tri pršljena, zbog čega je mesecima nakon toga bila prikovana za krevet.

– Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije – ispričala je svojevremeno Ivana za “Story”.

Ivana Jovanović
foto: Printscreen

Oporavak je dugo trajao, ali je Ivana sve vreme bila optimistična i pozitivni duh je nije napuštao. Ipak, tada je priznala da zbog neprijatnog iskustva koje je imala nije spremna na drugu trudnoću.

– Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju – rekla je tada.

Glumica je pre nekoliko godina otkrila da u Los Anđelesu, gde sada živi, radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

Ivana Jovanović
foto: youtubescreen

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – rekla je Ivana jednom prilikom za magazin “Gloria”, pa se osvrnula na svoj trenutni posao.

Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge – ispričala je ona tada.

(Espreso/Story/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.