SVI BRUJE O KATARINI ŽUTIĆ! Konačno pokazala SVOJU LJUBAV, TAKO NEŠTO NEMA SVAKA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

POHVALILA SE

SVI BRUJE O KATARINI ŽUTIĆ! Konačno pokazala SVOJU LJUBAV, TAKO NEŠTO NEMA SVAKA (FOTO)

Radovi Katarine Žutić biće izloženi do 27. oktobra, svakog radnog dana. Ulaz je slobodan

Objavljeno: 14:39h

Dramska umetnica Katarina Kaja Žutić, pored glume, režije i muzike, tokom pandemije virusa korona otkrila je svoju ljubav prema slikarstvu. Njene radove publika će prvo moći da pogleda u Galeriji Doma kulture u Srbobranu na izložbi "Moja klimatska meno/promena".

- Slikanje me opušta. Stvaram bez opterećenja, a slikam oduvek. Odvažila sam se tek nedavno da uđem u svet akvarela. Nije to jednostavna tehnika, morate savladati vežbe itd. Ali, eto, napredujem polako - rekla je glumica. Talenat za slikanje Kaja je nasledila od oca Miloša Žutića, koji je želeo da upiše likovnu akademiju.

1 / 5 Foto: Instagram

- Na početku sam se trudila da slikam cveće, bila sam inspirisana prolećem. Kad je stiglo leto, primetila sam da imam želju da slikam letnje pejzaže, more i prirodu. Zapravo, kako su se smenjivala godišnja doba, slikala sam upravo one pejzaže koje priroda donosi svojim promenama. Nisam baš preterano uspešna, ali ipak ne odustajem - izjavila je za magazin Glorija glumica, koja je uzimala i privatne časove crtanja.

RadoviKatarine Žutić biće izloženi do 27. oktobra, svakog radnog dana. Ulaz je slobodan. Glumica planira da svoje radove izloži i u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.