EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA KATARINA ŽUTIĆ: Uhvatićete se za GLAVU
Katarina Žutić, Foto: Printscreen

šta mislite?

EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA KATARINA ŽUTIĆ: Uhvatićete se za GLAVU

Dosad je izdata debitantska pesma Himna, koja se sastoji iz nasumičnih japanskih reči i imena

Objavljeno: 18:07h

Katarina Žutić je poznata srpska glumica.

Njene uloge su jako prepoznatljive.

Publika voli da je gleda u filmovima, serijama i predstavama.

Katarina Žutić
foto: Instagram

Neobična priča spojila je glumice Katarinu Kaju Žutić i Anastasiju Anju Mandić, zbog čega su njih dve detinjstvo provele pod istim krovom.

Naime, roditelji obe glumice su se razveli, a nakon toga su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali. To se desilo kada je Katarina imala 12, a Anja 11 godina.

- Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata - otkrila je Anja Mandić u jednom intervjuu, prenose "Novosti".

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/ kaja_zutic

S druge strane, majka Katarine Žutić, čuvena glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom mamom, suprugom svog bivšeg muža, glumicom Ognjankom Ognjanović.

- Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom ćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom ćerkom, i njenom decom - rekla je jednom prilikom Svetlana Bojković.

Katarina Žutić
foto: Damir Dervišagić

Inače, Svetlana se prvi put udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića i iz tog braka dobila je ćerku Katarinu. Razveli su se posle 18 godina braka, a glumica je drugi put stala pred oltar sa upravnikom Ateljea 212 Ljubomirom – Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon što je on preminuo, stupila je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Žutićeva je od leta 2013. godine počela da se bavi i muzikom. Zajedno sa Ninoslavom Filipovićem „Ninodžimom“ i Nemanjom Aćimovićem „Akimom“ čini bend Kamikaze. Svira bas i sprema album sa momcima.

Katarina Žutić, Anja Mandić
foto: Printscreen Youtube

Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme. Dosad je izdata debitantska pesma Himna, koja se sastoji iz nasumičnih japanskih reči i imena.

Film: Crni bombarder, Vizantinsko plavo, Nebeska udica, Trojka, Dorćol-Menhetn, Pljačka Trećeg rajha…

Nagrade

Sterijina nagrada za ulogu Erne u predstavi "Kazimir i Karolina"

Nagrada Carica Teodora, za ulogu Lize u filmu Vizantijsko plavo na Filmskom festivalu u Nišu

Katarina Žutić
foto: Printscreen

Statueta Ćuran za najbolju ulogu u predstavi "Krčmarica Mirandolina" na festivalu "Dani komedije" u Jagodini, 2007. godine.

Nagrada za najbolju žensku ulogu (uloga Kate) u predstavi "Nevaljala princeza" na dečjem festivalu u Kotoru i mnoge druge.

Katarina je visoka 165 cm.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.