"HVALA SVIMA, ŽIVOT IDE DALJE": Radoš Bajić priznao NAJTEŽU STVAR, TOLIKO GA BOLI
Foto: Nemanja Pančić

podelio sa drugima

"HVALA SVIMA, ŽIVOT IDE DALJE": Radoš Bajić priznao NAJTEŽU STVAR, TOLIKO GA BOLI

Ceo "posao" je potrajao malo duže, pa je monografija tek sada objavljena. Knjiga je objavljena u velikom formatu, tvrdog poveza i bogato je ilustrovana fotografijama

Objavljeno: 12:09h

U holu Jugoslovenske kinoteke, u svečanoj atmosferi, uz prisustvo brojnih ličnosti iz kulturnog i javnog života poput Bilje Krstić, Olivere Kovačević, Žike Nikolića, Branislava Lečića, Dušana Kovačevića, Nikole Rakočevića, Nele Mihailović i drugih predstavljena je monografija "Radoš - Moj život moja priča".

Reč je o monografiji, koji je slavni glumac i reditelj napisao, a kako je izjavio pred brojnim gostima, nije želeo da "monografija o njemu izgleda kao priručnik za rezanje jabuke".

Tako da je Radoš Bajić odlučio da je sam napiše. Ceo "posao" je potrajao malo duže, pa je monografija tek sada objavljena. Knjiga je objavljena u velikom formatu, tvrdog poveza i bogato je ilustrovana fotografijama.

Radoš Bajić
foto: Instagram

Međutim, deluje kao da je glumac malo razočaran, jer po svemu sudeći ipak nisu svi imali vremena da dođu. On je na svom Instagram profilu napisao:

"I tako…Moj život - moja priča…u knjizi koja je juče bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići sa kojima sam 1976 diplomirao glumu - nisu došli, ni Dik, ni Lazar, ni Savićeva, ni Klemenc, ni Ljilja Stjep…niko.. I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem…Hvala onima koji su došli. Život ide dalje a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima. Vaš RB"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.