ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA IZ FILMA "KUM": Tiče se NAŠEG GLUMCA, ovome se niko NIJE NADAO (FOTO)
Foto: Profimedia

ko bi ovo rekao

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA IZ FILMA "KUM": Tiče se NAŠEG GLUMCA, ovome se niko NIJE NADAO (FOTO)

Osnivač Tribeke, Robert de Niro, ujedno i jedan od protagonista filma, okupiće režisera Frensisa Forda Kopolu, Ala Paćina, Dajanu Kiton, Roberta Duvala, Džejmsa Kana i Taliju Šajer

Objavljeno: 19:38h

Retki su oni koji nikada nisu pogledali flmski klasik “Kum” iz davne 1972. godine. Ovaj film se i danas rado pamti, a na dolazećem Tribeka filmskom festivalu, preostala ekipa iz filma će se okupiti nakon skoro 45 godina.

Osnivač Tribeke,Robert de Niro, ujedno i jedan od protagonista filma, okupiće režisera Frensisa Forda Kopolu, Ala Paćina, Dajanu Kiton, Roberta Duvala, Džejmsa Kana i Taliju Šajer.

Nažalost, ovom događaju neće prisustvovati Marlon Brando, koji je preminuo 2004. godine.

Malo ljudi zna da su dvojica velikana jugoslovenskog glumišta bila su na korak da zaigraju u kultnom "Kumu". U svojim memoarima “Blistavo i strašno“ Bekim Fehmiu piše da je u Rimu (1971) bio u gostima kod Dina de Laurentisa i njegove supruge, glumice Silvane Mangano, kada ga je u toku večeri čuveni producent upitao:

1 / 5 Foto: Profimedia

- Zašto se onaj tvoj kolega nije vratio u Los Anđeles da nauči engleski za ulogu u filmu "Kum"? Ali sada su odlučili, nažalost, da svi glumci budu Amerikanci.

Jovan Janićijević Janaćko
foto: Printscreen Youtube

Bekim potom piše:

- Divni glumac Jovan Janićijević Janaćko, nezaboravni Burduš iz serije "Muzikanti", bio je u Los Anđelesu mesec dana. Čak je i štampa pisala o tome kako je bio gost Džona Vejna. Ponuđena mu je glavna uloga don Korleonea u filmu "Kum" pod uslovom da nauči jezik. Mene su već odredili za ulogu Majkla, njegovog mlađeg sina. Janaćko se više nikada nije vratio u Los Anđeles.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.