SVI SU ČEKALI DA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ OGLASI POVODOM OVOGA! Reči REŽU KAO ŽILET
Foto: Printscreen/Instagram/vukiceviclidija

PRIZNALA

SVI SU ČEKALI DA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ OGLASI POVODOM OVOGA! Reči REŽU KAO ŽILET

Lidija Vukićević kaže da je, od samog početka karijere, imala jasan stav o tome da li će snimati naga u filmskim i televizijskim scenama. "Gađala sa očekivanjem da mi se vrati mitraljez", oštra je bila glumica u emisiji Kurir TV Sceniranje

Objavljeno:

Lidiji Vukićević tražili da se svuče u filmskoj sceni, glumica uzvratila oštrim odgovorom!

Lidija Vukićević kaže da je, od samog početka karijere, imala jasan stav o tome da li će snimati naga u filmskim i televizijskim scenama. "Gađala sa očekivanjem da mi se vrati mitraljez", oštra je bila glumica u emisiji Kurir TV Sceniranje. Ona je opisala snimanje filma "Razvod na određeno vreme" kao veliko iskustvo koje je imalo i posledice na njenu karijeru.

Igrala je sa Batom Živojinovićem, legendom srpskog filma, a direktor fotografije bio je Aleksandar Petković. U jednoj sceni je, po odluci direktora fotografije, trebalo da se skine. "Rekao je tada `mala (ja sam tada tek završila Fakultet dramskih umetnosti), ti moraš ovde da se skineš`. Ja sam mu odmah odgovorila `ne, veliki ja se neću skinuti ovde`.

On mi je odmah potom odgovorio `vi glumice kada dođete tako sa fakulteta, hoćete pa nećete, mnogo ste fine`. Samo sam rekla da ne znam za druge glumice, ali da ja neću ovde da skinem. Nema nikakvih problema da raskinem ugovor, bila sam spremna na sve", priča glumica.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

"Tako je i bilo, završili smo film. Ja se nisam skinula, napravljena je divna scena, a film se pušta i dan-danas." Međutim, uskoro je stigla i posledica koju je Lidija očekivala. "Najavljeno je snimanje serije `Vuk Karadžić` i dobila sam ulogu velike ljubavi Miloša Obrenovića. Rečeno mi je da iščinatim Baranina, a Miloša je igrao jedan od naših najvećih glumaca Berček koga ja obožavam."

A onda je Lidija na vestima videla kako je "pala prva klapa snimanja serije "Vuk Karadžić". "Shvatila sam odmah, niko meni nije trebao da objašnjava zašto ja ne igram. Okrenula sam reditelja i pitala "da li ja igram ili ne zato što želim da planiram svoje vreme", seća se glumica.

Dobila je odgovor "pa ne, imala si problem sa Petkom". "Nisam ni molila ni tražila, pa ni tada", tvrdi Lidija. "To je ponos i mislim da se bez njega ne može kroz život. Meni je žao što sam izgubila tu ulogu, ali morate nekad da izgubite da bi ste dobili na drugoj strani. Jedna uloga manje više, zato što ja nisam dala da me tako vodaju i svlače zato sam danas normalna majka, ćerka, komšija i sve ostalo. Niko ne može da vas natera na ono što ne želite", kaže glumica.

Danas je njena popularnost na društvenim mrežama izuzetno velika, a ona sama dozira koliko će biti provokativna na fotografijama. Pogledajte sami - u galeriji slika!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.