KINEZI OTKRILI KO ĆE SE OBOGATITI U OKTOBRU! Biće plodno, rodno i BERIĆETNO, ali samo za 3 ZNAKA
Foto: Profimedia

vaŽno

KINEZI OTKRILI KO ĆE SE OBOGATITI U OKTOBRU! Biće plodno, rodno i BERIĆETNO, ali samo za 3 ZNAKA

Nekima stiže uspeh na poslu i shodno tome uvećanje prihoda, nekima neočekivano nasledstvo, a biće i onih koji će se opariti kroz igre na sreću.

Objavljeno: 11:43h

Nekima stiže uspeh na poslu i shodno tome uvećanje prihoda, nekima neočekivano nasledstvo, a biće i onih koji će se opariti kroz igre na sreću.

Po kineskom horoskopu ova 2022. je godina vodenog Tigra pa korenite, životne promene čekaju upravo ovaj znak. Međutim, berićetan oktobar i velika naklonost zvezda čeka ukupno 3 znaka koji bukvalno neće znati šta će s parama. Jednima stiže neočekivano nasledstvo, drugi će promeniti posao i dobiti platu kakvu nisu mogli ni da sanjaju, a biće i srećkovića, doduše retkih, koji će dobiti pozamašan dobitak na igrama na sreću.

Pacov

(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Osobe rođene u znaku pacova očekuje veliki uspeh na polju posla i karijere. Što više budete radili i zalagali se na poslu, to će nagrada biti veća. Često mislite da se baš trud ne vidi i ne ceni dovoljno, ali je sad došlo vreme za naplatu svega onog što ste godinama ulagali u karijeru. Imaćete priliku da maksimalno pokažete šta znate i umete, a to će biti i adekvatno novčano nagrađeno. U oktobru je dobar period da se oslobodite loših navika i ostavite pušenje ili alkohol. Takođe, ovo će biti i prilika da po vas bezbolan način iz sopstvenog života i okruženja uklonite sve negativno što vas koči i ne donosi vam nikakvo dobro. To se odnosi i na ljude koji vas sputavaju jer je došlo vreme da raširite krila i slobodno poletite. Za vas je samo neba granica.

kineski horoskop
foto: Profimedia

Koza

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Oktobar će biti mesec kao stvoren za ulaganja, a svaka pametna investicija vam garantuje svetlu budućnost. Možete potpuno neočekivano da dobijete neko nasledstvo i to od dalekog rođaka iz inostranstva. Za vas će to biti šokantna vest jer ste smatrali da će taj rođak nasledstvo ostaviti nekom drugom iz vaše familije. Zaboravili ste koliko ste mu puta pomogli onda kad su mu svi drugi okrenuli leđa i on to nije zaboravio. Koliko god bili tužni zbog gubitka člana familije, toliko će vam se otvoriti neki sasvim novi putevi.

Pas

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Vama se u životu konačno slažu sve kockice i imate punu podršku zvezda da ostvarite sve što poželite. Budite otvoreni prema ljudima, nemojte se ustručavati da pitate za savet i oni će vam pomoći u vašim poslovima. Karijera vam je u usponu, a s tim dolazi i veća količina novca. Posebno obratite pažnju na nova poznanstva tokom oktobra za koje će se veoma brzo pokazati da su korisne poslovne veze. Jednom malom i odabranom broju srećnika rođenih u znaku psa smeši se veći dobitak na lutriji koji može da im promeni život. Igrajte igre na sreću, ali zaobilazite kockarnice i bilo koju vrstu klađenja jer će vam to umesto dobitka doneti nove probleme.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.