OVO SE DEŠAVA U PORODIČNOJ KUĆI DRAGANA MIĆANOVIĆA! Oglasio se po HITNOM POSTUPKU, MORAO JE TO DA KAŽE
Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

OVO SE DEŠAVA U PORODIČNOJ KUĆI DRAGANA MIĆANOVIĆA! Oglasio se po HITNOM POSTUPKU, MORAO JE TO DA KAŽE

U principu nisam od tih tipova koji vole da slave. rekao je Mićanović

Objavljeno:

U kući Dragan Mićanovića se danas obeležava slavlje povodom njegovog 30. rođendana, a tom prilikom je glumac za Blic istakao koliko mu rođendani znače.

- Postoje, i to je to. Ne praktikujem slavljenje rođendana. Nikad nisam slavio takve stvari, retko kad. U principu nisam od tih tipova koji vole da slave.

Po prirodi delujete kao miran, staložen čovek koji uživa u datom trenutku. Šta vas čini srećnim i zadovoljnim?

- Sve zajedno. I iskustvo sadašnje, i nekako prođe to vreme velikih želja, uzbuđenja, velikih ambicija. Čovek mojih godina ne juri više za stvarima nego pusti da se dese. Ja volim da se igram, ja sam igrač, glumac, a gluma je igra. Ne trčim više za tim uzbuđenjima, ne tražim više ništa od života. Jednostavno uživam u trenutku. To je kao kada ste mladi pa vam neko stariji kaže: ”Polako, sve će ti se kasti”. I stvarno, sve se kaže nekako. Ne žurite više nigde.

Dragan Mićanović
foto: Dragan Kadić

Jurnjava za novcem, popularnošću, možda nas je to nekako izgubilo kao socijalna bića da se družimo i uživamo u trenutku?

- Kako da ne. Ja sam to osetio još pre dosta godina. Tužno mi je to videti, taj virtuelni život uzima mlade ljude pod svoje, potreba za isticanjem, za slikom, za društvenim mrežama... Misleći da je to život, da je to stvarnost. Ne razumem potrebu jer ni nemam društvene mreže. S druge strane razumem, to je neka nova generacija, potreba mladih da se iskazuju i na taj način. To ne pripada mojoj generaciji i nije za mene, ali ih razumem. Kao roditelj, ali i kao neko ko je iskusniji, plašim se kuda to sve može da odvede.

Takođe, osvrnuo se i na svoju decu i otkrio da li ga plaši što su postali svoji ljudi.

Dragan Mićanović
foto: Dragan Kadić

- Uopšte ne volim da pričam o privatnom životu i deci koja su sad već i odrasla. Meni je uvek bitno da oni budu dobri ljudi, da budu svoj na svome, poštene i dobre osobe. To mi je oduvek bila vodilja. U životu će doživeti raznorazne uspone i padove, sreću i tugu, sve. Prioritet mi je da budu dobri ljudi, a sve ostalo je manje važno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.