MRAČNIJE I JOŠ PO NEŠTO... Tejlor Svfit u seksi izdanju najavljuje novih 50 NIJANSI (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / FiftyShadesVEVO

I Don’t Wanna Live Forever

MRAČNIJE I JOŠ PO NEŠTO... Tejlor Svfit u seksi izdanju najavljuje novih 50 NIJANSI (VIDEO)

Objavljen prvi singl saundtreka za novi filma "Pedeset nijansi mračnije", čija premijera nas očekuje 8. februara u Sava Centru
Objavljeno: 11:30h

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u "Pedeset nijansi – Mračnije", drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi" koji stiže za Dan zaljubljenih.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost. U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson. "Pedeset nijansi – Mračnije" režirao je Džejms Foli ("Strah", "Kuća od karata"). Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.