ISTA JE MILENA DRAVIĆ! Ovo je BRATANICA čuvene glumice, KAO DA SU JEDNA OSOBA (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

ISTA JE MILENA DRAVIĆ! Ovo je BRATANICA čuvene glumice, KAO DA SU JEDNA OSOBA (FOTO)

Milenina bratanica, Verica Lula Dravić imala je sreću da živi pored simbola ljubavi, a sada se i prisetila odnosa ovog čuvenog glumačkog para

Objavljeno: 14:29h

Bratanica dive, ćerka rođenog brata Milene Dravić koja je po obrazovanju istoričar umetnosti i živi u Švedskoj. Mnoge je zapanjilo koliko liči na legendarnu glumicu, kao da joj je rođena ćerka!

Verica Lula Dravić otkrila je sjajne detalje o Mileni Dravić, a naš utisak da je dosta toga nasledila od tetke, tokom razgovora je postao još snažniji.

Milenina bratanica, Verica Lula Dravić imala je sreću da živi pored simbola ljubavi, a sada se i prisetila odnosa ovog čuvenog glumačkog para.

- Lula je za svog teču Dragana Nikolica imala samo reči hvale!

Verica
foto: Printscreen, Zorana Jevtić

- Uvek je bio zaštitnički nastrojen prema Mileni sa jednom velikom šmekerskom ležernošću. Prosto s tim se čovek rodi, to je nešto što je valjda nešto jedino što ne može da se nauči... Ta cela ljubav nikada nije bila patetična, već lepršava i slatka tolike decenije, ispričala je Verica.

U čitavoj našoj filmskoj istoriji Milena Dravić jedina je bila zvezda koja je neprekidno sijala, a njena bratanica Verica ispričala je kakava je bila van scene.

"Milena nikada nije bila velika Milena, ona je prosto za mene bila voljena tetka. Do dana današnjeg nemam objektivnu sliku o njenom značaju za kulturu i uticaj na druge ljude koji je imala. Nemam reči da opišem šta je značilo imati takvu tetku i teču. Bili su nam kao drugi roditelji. Ostali su velika praznina i bol, ali i bezbroj divnih uspomena koje smo stvarale do poslednjih trenutaka dok smo bile zajedno. To je moje lično najveće bogatstvo - kazala je Verica.

(Espreso/ Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.