SIN BATE ŽIVOJINOVIĆA DOŽIVEO NAJVEĆI MOGUĆI ŠOK, TIČE SE NJEGOVOG OCA! Javnost zaprepaštena
Foto: youtubescreen

šok

SIN BATE ŽIVOJINOVIĆA DOŽIVEO NAJVEĆI MOGUĆI ŠOK, TIČE SE NJEGOVOG OCA! Javnost zaprepaštena

Sin Bate Živojinovića Miljko započeo je svoje izlaganje za TV Prva stihovima Milana Rakića iz pesme "Simonida": "Iskopaše ti oči, lepa sliko"

Objavljeno: 09:24h

Mural na kom je oslikan lik Velimira Bate Živojinovića uništen je pre nekoliko dana, a sin legendarnog glumca poručio je za TV Prva da su svi "u potpunom šoku" zbog ovog vandalizma.

Počinioci nedela još nisu uhvaćeni, jer nijedna kamera nije mogla da zabeleži incident.

Sin Bate Živojinovića Miljko započeo je svoje izlaganje za TV Prva stihovima Milana Rakića iz pesme "Simonida": "Iskopaše ti oči, lepa sliko".

"Ovo je jedan šok za sve nas i za mene nezamisliva autodestrukcija koja se dešava u zadnjih nekoliko nedelja, svi znamo šta se desilo sa pločom Gagi Nikoliću i Mileni Dravić. Zašto to neko radi, zašto neko uništava našu kulturnu baštinu?", pita se sin velikog glumca.

Sin
foto: Primtscreen/Prva tv

"Ja lično mislim da je to neka duboko nesrećna i tužna osoba. Ovo zahteva sociološku analizu, psihološku i kriminološku", kaže Miljko, koji živi u Francuskoj, u kojoj se, kako navodi, zna kako se rešavaju ovakvi vidovi vandalizma, te dodaje:

"Ovo se dešava svuda u svetu i ne definiše nas kao društvo, ali definisaće nas način na koji će institucije reagovati na ovo."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.