PREZIME IRFANA MENSURA KRIJE VELIKU TAJNU: Šokiraćete se kada je čujete!
Irfan Mensur, Foto: Print Screen Youtube/newsttar

KO BI REKAO

PREZIME IRFANA MENSURA KRIJE VELIKU TAJNU: Šokiraćete se kada je čujete!

Glumac je odrastao u Sarajevu, da bi se zatim prvo zaputio u Niš, pa u Beograd.

Objavljeno:

Irfan Mensur nikada nije krio da je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Mensur Kurić je bio musliman, zbog čega je doživljavao neprijatne situacije devedestih.

Sa druge strane njegova majka Nada Wasche imala je češke, mađarske i hrvatske hrišćanske korene. Njihov razvod bio je buran, a imao je uticaja i na to da Irfan promeni prezime.

Irfan Mensur
foto: Printscreen

„Pre nego što sam upisao akademiju za prezime sam uzeo ime svog oca. Dete sam razvedenih roditelja nikada to nisam krio, pa ja sam se razveo tri puta danas je to postalo normalno i nema sramote. Zavladala je teška porodična priča, moji roditelji se nisu razveli u dobrim odnosima, kao ja što sam, i da ne bih uvredio majku ili oca pomislio sam da stvorim nešto svoje, svoju lozu. Sada imam dva sina Filipa i Pavla, zapravo tri. Srninog Aleksu iz prvog braka posmatram svojim. Davno sam se sa njegovim ocem dogovorio da mu on bude tata, a ja ćale i on se sa tim složio. Došao je u moj dom kao vrlo mali i ostao kraj mene do 18 godine kako drugačije da ga gledam nego kao svog sina. Svakako svojim biološkim sinovima ostavljam da nastave tu malu lozu Mensura, nadam se da će mi podariti i unuke pa da će se ta lozica i proširiti“, objasnio je svoje razloge glumac ranije, prenosi „Story“.

Njegovi sinovi danas ponosno nose prezime Mensur, Pavle Mensur je glumac, a Filip Mensur radi u jednoj američkoj firmi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.