GLUMILA JE POLICAJČEVU ĆERKU, A ONDA JE NESTALA: Evo kako danas IZGLEDA Tijana, nećete je PREPOZNATI (FOTO)
Tijana Vukotić, Foto: Printskrin/RTS

promena

GLUMILA JE POLICAJČEVU ĆERKU, A ONDA JE NESTALA: Evo kako danas IZGLEDA Tijana, nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Iako su Branka Katić koja je tumačila lik Jasne i Sofija (Katarina Radivojević) ostali u svetu glume i dana danas ih imamo priliku da ih gledamo u serijama i filmovima, Tanja koju je tumačila Tijana Vukotić, potpuno se povukla iz glume

Objavljeno: 21:08h

Serija "Policajac sa Petlovog brda" jedna je od najpopularnijih domaćih serija. Iako je prošlo skoro tri decenije od prvog prikazivanja, mnogi i dalje pamte sve dogodovštine porodice Simić.

Boško, koga je tumačio legendarni Ljubiša Samardžić, bio je omiljeni policaja, ali pored njega izdvajala su se i njegova deca David, Sofija, Tanja i Jasna.

1 / 5 Foto: Youtube

Iako su Branka Katić koja je tumačila lik Jasne i Sofija (Katarina Radivojević) ostali u svetu glume i dana danas ih imamo priliku da ih gledamo u serijama i filmovima, Tanja koju je tumačilaTijana Vukotić, potpuno se povukla iz glume.

Tijana Vukotić
foto: Printscreen/Youtube

Zbog prevelike ljubavi prema životinjama, Tijana je danas veterinar, a u jednom intervjuu, izjavila je, kako se nikada nije pokajala što je prestala da se bavi glumom. Ostvarila se u ulozi majke, a danas je prava lepotica.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.