OVAKO DANAS IZGLEDA KLINAC IZ HIT FILMOVA 90-IH: Niste ga viđali preko 20 godina, ZAPREPASTIĆETE SE (FOTO)
Omri Kec, Foto: Printscreen Youtube

nekad i sad

OVAKO DANAS IZGLEDA KLINAC IZ HIT FILMOVA 90-IH: Niste ga viđali preko 20 godina, ZAPREPASTIĆETE SE (FOTO)

Iako je tada osvojio srca tinejdžerki, kao i bioskopske blagajne, ostvario je svega još nekoliko nezapaženih uloga u serijama

Objavljeno:

Glumac Omri Kec iz filmova kao što su "Hokus pokus" i "Matine" danas izgleda ovako.

Kako danas izgleda Omri Kec, glumac kog smo gledali u dva omiljena filma devedesetih? Ne biste ga prepoznali i više se ne bavi glumom! Omri je karijeru počeo kao dete u seriji "Dalas", nastavio u serijalima "Iri, Indijana" i "Zoro", ali je pravu slavu stekao ulogama u jedina dva filma koja je ikada snimio. U pitanju su "Matine" i "Hokus pokus".

"Matine" je pratio klinca koji voli horor filmove i odlazi u bioskop u sred kubanske krize, gde doživljava neobičnu avanturu.

U filmu "Hokus pokus", u gradiću se za Noć veštica bude tri veštice i pokušavaju da opet zauzmu svoje mesto moći.

Iako je tada osvojio srca tinejdžerki, kao i bioskopske blagajne, Omri je ostvario svega još nekoliko nezapaženih uloga u serijama. Poslednju rolu imao je u kratkom filmu "Putovanje u noć" pre tačno 20 godina.

Ovako izgleda sad! Batalio je glumu i neko vreme radio kao frizer, živeo je i u Izraelu, a nikada nije otkrio zašto se povukao iz Holivuda.

Omri Kec
foto: Printscreen Youtube

U toku je promocija nastavka filma "Hokus pokus" ali mnogi ljubitelji ovog komičnog horora iz devedesetih biće razočarani činjenicom da se Omri ne pojavljuje u njemu. Rekao je da ga nikada nisu ni pozvali da se vrati, iako mu fanovi po društvenim mrežama stalno pišu da bi voleli da ga ponovo vide. Pogledajte i trejler nastavka filma "Hokus pokus", u kojem uloge repriziraju Bet Midler, Sara Džesika Parker i Kejti Nadžimi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.