IZAŠLA JEZIVA ISTINA O SMRTI NEDE ARNERIĆ: Naježićete se kao nikad pre!
Neda Arnerić, Foto: Printscreen

TUGA

IZAŠLA JEZIVA ISTINA O SMRTI NEDE ARNERIĆ: Naježićete se kao nikad pre!

5. oktobra 1981. godine Neda upoznala svoju najveću ljubav.

Objavljeno: 13:13h

Proslavljena glumica, Neda Arnerić je preminula 10. januara 2020. godine, ostavivši iza sebe neutešnu porodicu i sve one koji su voleli njen lik i delo.

Važila je za jednu od najvećih lepotica jugoslovenske kinematografije, a njen prerani odlazak je potresao kulturnu scenu Srbije i ostavio veliku prazninu.

Njeno beživotno telo pronašao je njen brat, a osam dana kasnije je kremirana.

Policija je obavila detaljan uviđaj, a prema prvim nalazima ništa ne ukazuje na to da se radi o ubistvu ili samoubistvu.

Njen privatni život često je bio izložen očima javnosti. Prvi put se udala za kolegu Dejana Karaklajića. Upoznali su se na snimanju ‘Užičke republike’ pa je zbog velike ljubavi nazvala agenta i rekla mu da odbija ulogu jer se udaje.

Čak ni pretnje da zbog toga više neće dobijati inostrane uloge nisu ju uplašile. Ipak, samo dve godine kasnije se razvela, ali je s Karaklajićem je ostala u prijateljskim odnosima.

Sledeći brak je takođe šokirao javnost. Sudbonosno “da” izvgovorila je slavnom glumcu Radetu Markoviću, koji je od nje bio stariji 32 godine.

Niko se nije slagao s njenim izborom, a naročito je zbog toga imala problema u svojoj porodici. Njenom izabraniku protivila se i njena majka, ali Nedu to nije pokolebalo. Ali brak je pukao posle tri godine. Kako je kasnije govorila novinarima – uz Radeta je zavolela ozbiljnu muziku, tenis, skijanje i prirodu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.