ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nešto ukusno se krčka u njenom životu - "MLADI I GLADNI"
,,Mladi i gladni", Foto: Printscreen

sitkom!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nešto ukusno se krčka u njenom životu - "MLADI I GLADNI"

,,Mladi i gladni" svoju radnji smešta u u San Francisku gde bogati tehnološki preduzetnik Džoš Kaminski angažuje Gabi Dajmond kao svoju ličnu kuvaricu.

Objavljeno:

Espreso predlaže da vikend uživanje započnete jednim fantastičnim sitkomom iz 2014. godine! U pitanju je serija ,,Mladi i gladni.

Uloge tumače: Emili Osment, Džonata Sadovski, Ejmi Karero, Kim Vitli i Reks Li.

Mladi i gladni
foto: Printscreen/Instagram/tvshowreviewer

,,Mladi i gladni" svoju radnji smešta u u San Francisku gde bogati tehnološki preduzetnik Džoš Kaminski angažuje Gabi Dajmond kao svoju ličnu kuvaricu. Poslovni odnos ipak odlazi predaleko kada se njih dvoje upuste u kombinaciju na jednu noć.

Izgubila sam pamet ali ne i hrabrost."

Serija nakon toga prati njih dvoje i razvoj njihovih života. Njihov odnos se brzo menja. Postaje sve jasnije da je Gabin život jednako uzbudljiv u kuhinji kao i van nje.

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/ EmilyOosmentPeru

Gabi živi u stanu sa svojom najboljom prijateljicom Sofijom, takođe poznatom kao ,,lil Soso". Njih dve čine dinamičan duo upadajući u raznorazne nevolje zahvaljujući Gabinim detaljnim planovima.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Mladi i gladni" su sjajan izbor za osobe koje obožavaju dobru zabavu i mnogo smeha! Ako ste nekada voleli i gledali Diznijeve serije poput ,,Hane Montane" (glavna glumica Emili Osment je u njoj glumila ulogu Majline najbolje drugarice Lili Traskot) i ,,Ugodni život Zeka i Kodija", sigurno ćete uživati i u ovoj seriji.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 02.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.