VIČE NA SAV GLAS! Ovo se DESILO U DOMU MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA
Foto: Youtube Printscreen/Grand Online

otkrila

VIČE NA SAV GLAS! Ovo se DESILO U DOMU MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović pre 2 dana proslavili su 23. godišnjicu braka

Objavljeno: 12:56h

Glumica Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Njih dvoje su se 1999. godine zakleli na večnu ljubav, a Milica je svojoj jačoj polovini tim povodom pre 2 dana posvetila emotivnu poruku.

"Najpametnije što sam izgovorila u životu su dva slova. Ta dva slova su DA koja sam rekla tebi pre tačno 23 godine. Zauvek ti vičem DAAAAAAA! VOLIM TE", poručila je glumica svom suprugu Žarku, uz nekoliko fotografija sa venčanja.

Kako je jednom prilikom glumica otkrila, Žarko ju je zaprosio i pre prvog poljupca.

"Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla "da". Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega", ispričala je Milica ranije.

Svadba je održana u jednom restoranu na Košutnjaku, a slavlju je prisustvovalo 350 zvanica. Poseban gost bio je naravno Miličin sin Antonije, kog je Žarko od prvog dana prihvatio kao svoje dete.

Glumici je venčanicu sašila prijateljica, a Antonije je imao želju da mami nosi veo.

"Ponuda u buticima nije bila bog zna šta ili ja nisam znala gde da tražim venčanicu, pa sam odlučila da mi je sašije moja drugarica Maja. Međutim, tu se umešao Antonije, koji je u filmovima gledao kako deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo. Iako mi je prijateljica sašila i malu belu haljinu, toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu", otkrila je jednom prilikom glumica.

Odnos Žarka i Antonija je nešto zbog čega je beskrajno srećna i ponosna.

"Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca", rekla je svojevremeno Milica koja nikada nije otkrila identitet biološkog oca svog sina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.