OVA POZNATA GLUMICA JE ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Ne biste ni pretpostavili! (FOTO)
Milan Lane Gutović, Foto: printscreen

DA LI STE ZNALI

OVA POZNATA GLUMICA JE ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Ne biste ni pretpostavili! (FOTO)

Milan Lane Gutović je bio naš proslavljeni glumac, a on o svom privatnom životu nikad nije govorio

Objavljeno: 20:03h

Milan Lane Gutović je preminuo u 75. godini nakon duže bolesti, a iza sebe je ostavio mnogobrojne uloge po kojima će ga pamtiti ceo region, ali i i četvoro dece.

Malo je poznato da je ćerka našeg slavnog glumca odabrala umetnost kao svoj poziv i krenula, na neki način, očevim stopama. Naime, Milica Gutović je poznata i priznata balerina koja se oprobala i kao glumica.

Ime njene majke nije poznato javnosti iz razloga što Lane nikad nije želeo da eksponira svoju porodicu medijima, pa je tako njegov privatni život uvek bio nedostupan za bilo kakve novinske natpise.

Milica Gutović
foto: Print Screen Youtube

Milica je glumica i balerina koju smo imali prlike da gledamo u serijama Mješoviti brak i Hotel sa sedam zvezdica, ali i u filmu Ivkova slava, međutim ona je nakon toga rešila da svoju karijeru preusmeri na balet, te danas predaje klasičan balet deci predškolskog i školskog uzrasta.

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - rekla je Milica jednom prilikom.

Milica Gutović je u braku sa Draganom Maksimovićem i njih dvoje su roditelji četvorogodišnjeg dečaka.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.