POZNATOM GLUMCU SUPRUGA PUCALA U GLAVU! Ostao MRTAV na mestu, STRAVIČNO
Foto: Printscreen/TVPink

HOROR

POZNATOM GLUMCU SUPRUGA PUCALA U GLAVU! Ostao MRTAV na mestu, STRAVIČNO

Nikad nećemo saznati kakve još uspehe bi postigao slavni glumac da ga davne 1998. njegova supruga, u alkoholisanom stanju, nije ubila dok je spavao

Objavljeno:

Nikad nećemo saznati kakve još uspehe bi postigao slavni glumac da ga davne 1998. njegova supruga, u alkoholisanom stanju, nije ubila dok je spavao.

Fil Hartman je bio poznati glumac i komičar, bio je član glumačke ekipe u humorističkoj seriji Saturday Night Live, a poznat je i po ulozi u animiranoj seriji The Simpsons.

Hartman je rođen 1948. godine u Ontariju, bio je četvrto od osmoro dece, koliko su njegovi roditelji imali i odrastao je u jako religioznoj katoličkoj porodici, ali bez pažnje koja mu je falila.

– Pretpostavljam da nisam dobio ono što sam želeo iz svog porodičnog života, pa sam ljubav i pažnju počeo tražiti negde drugde – govorio je glumac koji je jako rano počeo da se bavi glumom.

Ipak, život je Fila odveo na drugu stranu, pa je tako studirao grafički dizajn i kasnije osnovao svoju kompaniju koja je pomogla u stvaranju preko 40 omota albuma za razne bendove, uključujući Poco, Ameriku, kao i logo za Crosby, Stills i Nash.

Glumac
foto: Printscreen

Za vreme svog rada u grafičkom dizajnu Fil Hartman napokon je otkrio strast prema komediji kada je 1975. godine počeo da pohađa časove komedije u čuvenoj grupi The Groundlings. Svi su za jako kratko vreme postali oduševljeni Hartmanovim talentom, a zatim je došla jedna zabava na kojoj je upoznao svoju treću suprugu i ubicu.

Brin Omdal je žena koja je osvojila Hartmana i koja je već tad imala drogu i alkohol u svojoj biografiji.

– Kad je Fil upoznao Brin, on je godinama bio u svom najranjivijem stanju – završetak drugog braka potresao ga je i njegova karijera nije krenula. Omdal je bila zapanjujuće lepa i naklonost te predivne plavuše je ojačala Hartmanovu lošu sliku o sebi. Ali njihova veza je bila loša od samog početka – stoji u njegovoj biografiji.

Ipak, njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom i nove role su se samo nizale do momenta dok porodica nije rešila da se preseli u Kaliforniju. Već tad su počeli da se svađaju, a pričalo se i da su se tukli, a svi prijatelji su smatrali da je Brin veoma loša po Fila.

Kada je 1987. godine, Hartman rekao svojoj prijateljici i koleginici Kasandri Piterson, da planira da zaprosi Brin Omdal, Piterson je navodno uzviknula “O, bože, ne!” Tada je Kasandra zamoljena da napusti Hartmanovu kancelariju, a njih dvoje nisu godinama razgovarali.

Pogledajte njihovu zajedničku fotografiju OVDE.

Fil i Brin su oružje držali u kući, a on se trudio da se pretvara da spava svake noći kako bi izbegao dodatne sukobe sa ženom koja je sve dublje tonula u zavisnost od droge i alkohola. U noći 27. maja 1998. Brin je otišla sa prijateljicom na večeru, a kad se vratilo, žustro se posvađala sa Hartmanom. On joj je prebacio što je prethodno dok je bila pijana udarila njihovu ćerku, i kako bi izbegao dalji sukob, otišao je u sobu.

Kasnije, Brin je ušla u sobu u kojoj je Fil spavao i pucala mu u glavu, grlo i grudi, bila je pijana i pod dejstvom kokaina. U tom trenutku je istrčala iz kuće i otišla do prijatelja koji joj isprva nije verovao kada je priznala ubistvo, jer svi su znali za njeno ponašanje i razne ispade.

U povratku se zatvorila u sobu i presudila sebi istim tim pištoljem. Njihova deca su ispraćena iz poodične kuće i svoje živote su nastavili sa drugim članovima porodice.

Fil Hartman će zauvek ostati upamćen po nestvarnom talentu i dobroti, a Simpsonovi su zbog njega povukli likove kojima je on pozajmljivao glas kako se ne bi isprljala uspomena na slavnog glumca koji je prerano otišao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.