OVO JE PRAVA ISTINA O SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Doživećete najveći mogući šok
Foto: youtubescreen

istina

OVO JE PRAVA ISTINA O SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Doživećete najveći mogući šok

Kraj njega tada nije bio niko od članova porodice, a kako je umro kasno uveče porodica je o tome obaveštena tek dan kasnije

Objavljeno:

Legenda srpskog i jugoslovenskog glumišta Velimir Bata Živojinović (82) preminuo je 22. maja 2016. u bolnici Sveti Sava u Beogradu. Bata je preminuo sam i u snu.

Kraj njega tada nije bio niko od članova porodice, a kako je umro kasno uveče porodica je o tome obaveštena tek dan kasnije.

Osamdesetdvogodišnji glumac je početkom jula 2012. godine doživeo težak moždani udar od kog se oporavio, u oktobru 2006. imao je srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova kćerka.

1 / 6 Foto: youtubescreen

Poslednjih par meseci proveo je na oporavku kod kuće, uz suprugu Lulu i unuku Dinu. Ipak, stanje mu se pre nekoliko nedelja ponovo pogoršalo, pa je Bata hospitalizovan i amputirana mu je noga.

Kako "Blic" saznaje, to što mu je noga anputirana mu je zapravo i produžilo život za nekoliko nedelja. Iako je njegovo stanje nakon amputacije bilo stabilno, Bata je sinoć ipak izgubio bitku sa životom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.