ŽENI SE BANE TRIFUNOVIĆ! Skočićete na noge kada vidite kada i SA KIM
Branislav Trifunović i Tihana Lazović, Foto: Printscreen Instagram / aleksandra.duende

neka je sa srećom

ŽENI SE BANE TRIFUNOVIĆ! Skočićete na noge kada vidite kada i SA KIM

Bane i Tihana godinama uspešno održavaju vezu na relaciji Beograd - Zagreb

Objavljeno: 12:49h

Glumački par Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović ovog vikenda će izgovoriti sudbonosno "da".

Nakon više od tri godine skladne ljubavne veze, Bane Trifunović i Tihana Lazović svoju ljubav odlučili su da krunišu brakom.

Njih dvoje venčaće se ovog vikenda, a srpski glumac lepu vest potvrdio je za portal "Nova S", iako nije želeo da otkriva detalje ceremonije.

Bane i Tihana godinama uspešno održavaju vezu na relaciji Beograd - Zagreb, budući da hrvatska glumica često ima poslovne obaveze u tamošnjem glavnom gradu, dok je Bane poslom uglavnom vezan za srpsku prestonicu.

Njih dvoje poznati su kao skladan par, koji je detalje iz svoje privatnosti retko delio sa javnošću, a nema sumnje da će venčanje biti kruna njihovog odnosa i da će im taj dan zauvek ostati u najlepšem sećanju, budući da će svoju ljubav slaviti okruženi porodicom i prijateljima.

Bane Trifunović je, inače, jednom prilikom izjavio da dok nije uplovio u vezu sa Tihanom nije verovao da ljubav između dvoje glumaca može da opstane.

"Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kad nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način", rekao je glumac svojevremeno.

Tihana je tada dodala i da smatra da je veoma važno odvojiti privatni deo života od profesionalnog.

"Nas dvoje smo atipični glumci. Lepo je što možemo da razgovaramo o poslu, delimo lepe stvari, kao i frustracije kad nam nešto ne ide. Ipak, najmanje pričamo o poslu, koliko god on bio poseban. Nastojim svim silama da odvojim profesionalni od privatnog života. Neda Arnerić mi je govorila: 'Ovaj posao puno daje, ali puno i uzima. Čuvaj se, ne daj da te potroši.' Kad provedeš petnaest sati na setu, moraš da se baviš i nečim drugim, da imaš prijatelje koji nisu iz branše, što je naročito važno ako nisi dobro uradio probu, pa ti se to odrazi na ceo dan. Pokušavam to nekako da promenim, da mi loš dan ili loša uloga ne kroje čitav život, da ne utiču toliko na moje raspoloženje. Potrebno mi je da se posle toga čujem s najboljom prijateljicom, sestrom, da popijemo kafu ili odemo u šetnju. Jer kad upadneš u tu neku umetničku krizu, teško je izvući se", rekla je glumica tom prilikom.

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.