SKINULA SE POZNATA HRVATSKA GLUMICA: Od njene ZADNJICE će vam se ZAVRTETI U GLAVI, infarkt u NAJAVI (FOTO)
Glumica, Foto: Printscreen/Instagram/tihanalazovich

BOMBETINA

SKINULA SE POZNATA HRVATSKA GLUMICA: Od njene ZADNJICE će vam se ZAVRTETI U GLAVI, infarkt u NAJAVI (FOTO)

Ova Zadranka ni malo ne krije da obožava more te da veliki deo svog vremena voli da provodi baš na plaži, i to izvodeći poze koje su poprilično vatrene

Objavljeno:

Jedna od najboljih glumica mlađe generacije u Hrvatskoj i regiji, Tihana Lazović (31), ne prestaje svoje Instagram pratioce da fascinira ultra teškim joga pozama, koje je čak komentarisala i pevačica Severina Vučković.

'Ajme meni nije mi dobro'

Ova Zadranka ni malo ne krije da obožava more te da veliki deo svog vremena voli da provodi baš na plaži, i to izvodeći poze koje su poprilično vatrene.

Tihana često pozira i sa svojim kolegom Ivanom Čuićem, koji je takođe strastveni zaljubljenik u ovaj meditativni sport.

"Ajme meni nije mi dobro", "Svaka čast", "Wow, luda si", "Kako ovo napraviš?", "Ženo, brutalno", samo su neki do čestih komentara koje Tihana dobiva na svojim seksi fotkama.

Tihana ljubi 12 godina starijeg

Osim vrhunske gipkosti, Tihana na Instagramu voli da se pohvali i sa svojim izabranikom, 12 godina starijim, Branislavom Trifunovićem. Pre dve godine glumica je objavila njihovu prvu zajedničku fotku, što je bio jedan od znakova da su tada započeli svoju ljubavnu vezu.

Naime, Hrvatska nagrađivana glumica i srpski glumac, upoznali su se tokom snimanja serije "Tajkun", a ljubav se navodno kuvala nekoliko meseci, no vezu nisu dugo krili od društvenih mreža. Par je puno vremena proveo u njenom rodnom Zadru, a odmarali su se i u Italiji, dočekali zajedno Novu godinu te putovali na Šri Lanku.

Tihana je pre te veze šest godina bila s rediteljom Ivanom Sikavicom, a i Branislav je imao nekoliko veza koje su bile javno poznate.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.