POJAVILA SE SLIKA DŽEJA PRE SAME SMRTI! Šok i neverica, SVI MASOVNO DELE (FOTO)
Foto: printscreen

au

POJAVILA SE SLIKA DŽEJA PRE SAME SMRTI! Šok i neverica, SVI MASOVNO DELE (FOTO)

Džej je krenuo za svojim ocem, a kada je pao razred, otac ga je vratio u Beograd, gde je počeo da živi sa svojom bakom Danicom, dok je majka živela sa sestrama nekoliko ulica dalje

Objavljeno:

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine u svom stanu na Dorćolu.

Pevača je izdalo srce baš u nedelju kao u njegovom najvećem hit "Nedelja". Rođen je 29. maja 1965. godinu u Beogradu, na Dorćolu, gde je i preminuo u svom stanu. Rođen je u višečlanoj porodici, njegov otac Mazlam je bio obućar, dok je majka Barija radila u komunalnom preduzeću "Zelenilo". Prvi razred je upisao u školi "Braća Baruh" na Dorćolu i bio je đak za primer, sa svim peticama. Njegovi roditelji su se razveli kada je otac Mazlam odlučio da se odseli u Austriju.

Džej je krenuo za svojim ocem, a kada je pao razred, otac ga je vratio u Beograd, gde je počeo da živi sa svojom bakom Danicom, dok je majka živela sa sestrama nekoliko ulica dalje. Počeo je da beži od kuće i dane je provodio na ulici. Tada je krenuo i da se bavi džeparenjem, a nije ga sprečavalo ni što što mu je majka uvek udarala šamar kada bi ga videla na ulici. Socijalna služba ga je poslala u dom za maloletnike.

On je sveojevremeno u jednoj emisiji sve rasplakao pričom koja iz ranog detinjstva.

- Ja sam polutan, pola seljak, pola ciganin. Leti sviramo, zimi jedemo. Otkako je ćale u Austriji, ni zimi ni jedemo. To je naš Dorćol, Menhetn. Ja sam radio na šalu, nisam bio kriminalac, malo delikvent. Kad je keva išla sa cvećem, nikad mi nije došla u posetu u dom, ćale je dolazio - govorio je Džej tada.

- Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili - rekao je on tada.

1 / 5 Foto: Printscreen

Džej je 29. juna 2020. godine poslednji put slavio rođendan, a njegova porodica juče je objavila fotografije sa tog slavlja. Na slikama se može videti da je pevač bio veoma raspoložen i okružen najbližim članovima porodice.

Uz njega su bile njegove ćerke Ana i Marija, kao i njegova emotivna partnerka Andrijana Tomanić koja je uz njega bila sve do pevačeve smrti.

Na slavlju koje je pevač tada upriličio u svom stanu, bili su i njegovi unuci, sinovi njegove ćerke Ane koja je udata za pevača Adila Maksutovića.

A ono što je interesantno je da Džej na tim fotografijama izgleda znatno drugačije i ima bradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.