Vredelo je čekati: Legendarni Oasis na Exitu, a dolaze i 2 velike TEHNO ZVEZDE! (VIDEO)
Foto: Promo

Leto ljubavi 2017!

Vredelo je čekati: Legendarni Oasis na Exitu, a dolaze i 2 velike TEHNO ZVEZDE! (VIDEO)

Jedan od najnagrađivanijih muzičara svih vremena, osnivač i pevač grupe Oasis, Liam Gallagher, otvoriće EXIT festival u četvrtak, 6. jula!
Objavljeno: 13:32h

Posebno mesto u programu zauzima detroitska senzacija i jedan od najznačajnijih death metal sastava nove generacije, The Black Dahlia Murder, hedlajneri najvećih metal festivala i bend sa višemilionskom bazom fanova na društvenim mrežama! Na EXIT dolazi i američki grindcore bend u usponu Full of Hell, britanski skejt-pankeri iz grupe Darko, te rumunski black metal magovi Dordeduh, bend nastao iz kultnog Negura Bungeta!

foto: promo

Sa jednom kartom na četiri festivala EXIT Leta ljubavi 2017!

EXIT tim iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, a već su potvrđeni The Prodigy, Dubioza kolektiv i Urban&4. Sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanjeSea Dance festivala od 13. do 15. jula! U akciji "1 karta = 4 festivala", koja će zbog velikog broja molbi fanovi biti produžena još do 30. januara, svi kupci ulaznice za EXIT po ceni od 6.490 dinara, na poklon dobiće i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem sajta exitfest.org od 1. do 28. februara!

Više informacija o ulaznicama na www.exitfest.org.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.