Milan je lep i zgodan kao Mane, a Brankica je mislila da neće moći da... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

VRATILO SE ZONE!

Milan je lep i zgodan kao Mane, a Brankica je mislila da neće moći da... (FOTO) (VIDEO)

Zona i Mane, Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, pričaju za Espreso o filmskom nastavku jednu od najpoznatijih ljubavnih priča srpske knjževnosti
Objavljeno: 19:08h

Milan Vasić smatra da mu je uloga Maneta prekretnica u karijeri, budući da je do sada često igrao u komedijama, a sada mu je data priliku da pokaže da je sazreo kao glumac. Vasić u šali kaže da nema velike razlike između njega i Maneta, pošto je i Mane lep i zgodan.

foto: Espreso.co.rs

Milanu akcenat nije stran, budući da i sam potiče iz južnog dela Srbije. On za Espreso kaže da Mane više nije "kuče u ča'šre", kako ga Zonin otac Hadži Zamfir naziva u prvom delu, već da odnos tasta i zeta postaje pravi očinski.

Milan kaže da Mane, ustvari, nije toliki švaler, kao što se misli, već da on voli jedino Zonu. Za takvu njegovu reputaciju kriva "čaršija", koja se od vremema Stvana Sremca do nadas nimalo nije promenila, zaključuje MIlan.

Ostale uloge u filmu "Zona Zamfirova drugi deo" tumače Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Nela Mihailović, gost iz Makedonije Nikola Ristanovski u ulozi Hadži Zamfira, Milan Gutović, Jugoslava Drašković, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Branko Đurić, Miki Krstović, Milan Kalinić...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.