KONAČNO NASTAVAK SERIJE KOJA JE OBORILA GLEDANOST: JEZIVA priča o Baba Gubi dobija EPILOG (FOTO)
Kalkanski krugovi, Foto: Printscreen

kalkanski krugovi 2

KONAČNO NASTAVAK SERIJE KOJA JE OBORILA GLEDANOST: JEZIVA priča o Baba Gubi dobija EPILOG (FOTO)

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” biće emitovana početkom 2023. godine.

Objavljeno:

Počelo je snimanje druge sezone jedne od najpopularnijih domaćih serija prošle godine. Prva klapa druge sezone mistične drame Kalkanski krugovi pala je početkom avgusta, a snimanja su trenutno u toku.

To je potvrdila i glumica Ana Sakić koja je veliko novo pojačanje u drugom ciklusu sage o baba Gubi, Zabranu i isprepletanoj prošlosti dve najveće porodice sela Gubin do.

Ana je na svom instagram profilu podelila fotografiju sa seta druge sezone serije Kalkanski krugovi.

- Na setu! Prvi dan snimanja nove sezone serije: “Kalkanski krugovi”. Nama je avgust počeo radno, sa predivnom ekipom, za prvi dan vrlo lako i lepo… malo je reći - radost i zadovoljstvo! - napisala je glumica.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da ćemo u nastavku serije gledati sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” biće emitovana početkom 2023. godine.

(Espreso/Film i TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.